Smartphone ταχυτήτων 4G με... €99 (!)

Το άκρως προσιτό Kazam Thunder 345L αποκλειστικά στην αλυσίδα καταστημάτων "Γερμανός"

Η πρόσβαση στο Internet μέσω κινητών τηλεφώνων χρειάστηκε μεν κάποια χρόνια για να αναδειχθεί σε πρακτικά απαραίτητο... προσόν τους, το 2014 ωστόσο παγιώθηκε ως τέτοιο: με τις οθόνες αφής και τις "πανταχού παρούσες" κάμερές τους, τα smartphones λίγο έως πολύ φαντάζουν πια "λειψά" αν δεν είναι σε θέση να αντλήσουν πληροφορίες από το Δίκτυο και να δημοσιεύσουν υλικό εκεί, από οπουδήποτε. Και ενώ το 2014 η ταχύτερη τέτοια Δικτυακή πρόσβαση, η 4G/LTE που προσφέρουν δίκτυα όπως αυτά της CosmOTE, προσφερόταν συνήθως από μέσης ή ανώτερης κατηγορίας κινητά, το 23015 ξεκινά με... αλλαγές: η αλυσίδα καταστημάτων "Γερμανός" διαθέτει αυτές τις μέρες στην ελληνική αγορά smartphone εισαγωγικού επιπέδου αλλά 4G χαρακτηριστικών αντί μόλις... €99!

Πράγματι, το Kazam Thunder 345L κοστίζει λιγότερο από €100 για να αποκτηθεί, λαμβάνει και στέλνει ωστόσο δεδομένα μέσω Internet σε ρυθμούς 4G/LTE μέσα από το ταχύτατο δίκτυο της CosmOTE. Για τόσα λίγα χρήματα δεν περιμένει κανείς το επόμενο... LG G3, βέβαια, όμως το Thunder 345L δεν παύει να στηρίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή, να ενσωματώνει 1 GB μνήμης λειτουργίας, να φέρει ευμεγέθη οθόνη διαγωνίου 4.5 ιντσών και δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού του χώρου μέσω καρτών μνήμης microSD. Το μοντέλο αυτό προσφέρει επίσης ραδιοφωνικό δέκτη, "έξυπνη" κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel, την έκδοση 4.4.2 του Android, αλλά και τη δυνατότητα αξιοποίησης της λειτουργίας HD Voice του δικτύου της CosmOTE, που εγγυάται φωνητικές κλήσεις υψηλότερης ποιότητας του συνηθισμένου.

To Kazam Thunder 345L διατίθεται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων "Γερμανός" και μπορεί να αποκτηθεί - όπως και άλλα μοντέλα smartphones από τη γκάμα της γνωστής αλυσίδας - και δωρεάν με σύνδεση σε μία σειρά από διαφορετικά προγράμματα χρήσης της CosmOTE. Μα... €99; Δώσε δύο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ