Public: στα 3, το 1 δωρεάν

Νέα προσφορά της γνωστής αλυσίδας, συμφέρουσα, ως τα τέλη του μήνα

Δεν χρειάζεται να... παρακολουθεί κανείς συνεχώς δελτία ειδήσεων των 8.00 για να αντιληφθεί πως το καταναλωτικό κοινό της χώρας μας δεν είναι ακριβώς "στα καλύτερά της" από πλευράς διάθεσης/δυνατότητας για αγορές αυτόν τον καιρό. Ευπρόσδεκτες, λοιπόν, κινήσεις όπως αυτές του Public, το οποίο αυτές τις ημέρες κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στις κατηγορίες της μουσικής και των ταινιών: συγκεκριμένα, έως και την Πέμπτη 28/2, προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς 3 προϊόντων από κάθε κατηγορία, με τον καταναλωτή να πληρώνει μόνο τα 2 από αυτά!

Η προσφορά ισχύει - σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως - στο σύνολο (!) του στοκ των Public για ταινίες σε DVD, ταινίες σε Blu-ray, μουσικά album σε CD, μουσικά album σε βινύλιο και t-shirt με μουσικό θέμα. Το στοκ των Public αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερες από 40.000 ταινίες σε DVD/Βlu-ray και περισσότερα από 100.000 μουσικά album σε CD/βινύλια, οπότε η γκάμα επιλογών είναι προφανώς μεγάλη. Η προσφορά ισχύει, δε, τόσο για αγορές στα ίδια τα καταστήματα, όσο και για παραγγελίες μέσα από το Δικτυακό κατάστημα της αλυσίδας, το Public.gr.

Αν και είναι σαφώς εντυπωσιακό το γεγονός ότι η προσφορά ισχύει για το σύνολο των προϊόντων του Public για κάθε μία από τις προαναφερθείσες κατηγορίες, υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί. Είναι, ευτυχώς, εύλογοι: από τα τρία προϊόντα που θα αγοράσει ο καταναλωτής, λαμβάνει δωρεάν το φθηνότερο εκ των τριών, ενώ η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες που ίσως ισχύουν το ίδιο διάστημα.

Προφανώς η όλη προωθητική ενέργεια αφορά στο υπάρχον στοκ, δεν ισχύει δηλαδή για προϊόντα που στο Public.gr συνοδεύονται από την ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας". Δεν παύει, ωστόσο, να είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους συλλέκτες να "συμπληρώσουν κενά" στις συλλογές των ταινιών ή μουσικών album τους με συμφέροντα τρόπο, καθώς και μια καλή ευκαιρία γενικότερα για το καταναλωτικό κοινό να αποκτήσει φιλμ και μουσική σε χαμηλές τιμές. Η προσφορά ισχύει έως και την Πέμπτη, 28/2, οπότε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες... το βάζουν στο πρόγραμμα σιγά-σιγά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ