Public: σε πρώτο πλάνο, το Android!

Μήνας αφιερωμένος στα smartphones και tablets με το λειτουργικό της Google

Η αλυσίδα καταστημάτων Public φαίνεται να "στοχεύει" επιτυχημένα στις επιθυμίες ή ανάγκες του κοινού που αγαπά την ψυχαγωγία στην τεχνολογία, αν κρίνει κανείς από τις πιο πρόσφατες ενέργειές της για προσιτά Xbox 360, προσιτά PlayStation Vita και το ήδη δημοφιλέστατο Diablo III. Εν όψει καλοκαιριού στρέφει το ενδιαφέρον της στα smartphones και τα tablets, αλλά όχι τα... γνωστά και μη εξαιρετέα της Apple. Αντιθέτως, για τον επόμενο μήνα εστιάζει στις συσκευές που αξιοποιούν το λειτουργικό της Google, το Android, μέσα από μία σειρά ειδικών ενεργειών... offline και online!

Ο "Mήνας Android στα Public" ξεκινά το Σάββατο, 19 Μαΐου στο κατάστημα της αλυσίδας του The Mall Athens: εκεί τα Public - σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι Sony Mobile, Samsung, Motorola και Alcatel - θα παρουσιάσουν μια σειρά από νέα smartphones και tablets βασισμένα στο Android συσκευές, θα κάνουν μεγάλες προσφορές στην αγορά νέων μοντέλων και θα κληρώσουν πολλά από αυτά στους παρευρισκόμενους. Παραδείγματα των smartphones που θα κληρωθούν περιλαμβάνουν τα Alcatel One Touch 990, Motorola Motoluxe, Samsung Galaxy Mini, Sony Xperia P και Sony Xperia U.

Την εκδήλωση της 19ης Μαΐου στο The Mall Athens θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες, online και... offline, σχετικές με το Android και τις συσκευές που στηρίζει. Τα εύσημα, λοιπόν, στη γνωστή αλυσίδα, για την προώθηση που κάνει σε ένα σημαντικό τμήμα δύο προϊοντικών κατηγοριών που ενδιαφέρουν πάρα πολύ κόσμο. Γιατί εξαιρετικά προϊόντα υπάρχουν και... πέρα από τη χώρα των iPhone και των iPad!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ