Photovision 2015: έκθεση φωτογραφική, ελληνική

Για ερασιτέχνες κι επαγγελματίες, το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Τα έχουμε ξαναπεί: όπως και στην περίπτωση της έκθεσης Ήχος-Εικόνα 2014 το Νοέμβρη, οποιαδήποτε διοργάνωση τεχνολογίας γίνεται στη χώρα μας κάτω από τις παρούσες συνθήκες, είναι εξ ορισμού σημαντική και αξίζει υποστήριξης. Μία τέτοια θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, επικεντρωμένη αυτή τη φορά στη φωτογραφία και το video. Αναφερόμαστε στη Photovision 2015, η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια σταθερά από το 1995 και φέτος θα φιλοξενείται για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (δίπλα στη στάση "Ανθούπολη" του Μετρό) από τις 20 έως και τις 23 Μαρτίου.

Όπως και στο παρελθόν, η Photovision θα καλύψει όλους τους τομείς της ερασιτεχνικής και επαγγελματικής εικόνας, καταγράφοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές και εμπορικές τάσεις στον χώρο της φωτογραφίας και του video. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από κοντά για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου, όπως τον φωτογραφικό εξοπλισμό και τα αξεσουάρ για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση, τον εξοπλισμό studio, τα συστήματα φωτισμού, τα σχετικά αναλώσιμα κλπ. καθώς και τον αντίστοιχο εξοπλισμό και αξεσουάρ video. Δεν θα λείψουν ως παρουσίες εκθετών και εργαστήρια επεξεργασίας και εκτύπωσης φιλμ ή φωτογραφιών, οι εταιρείες ενοικίασης σχετικού εξοπλισμού, οι υπηρεσίες δημιουργίας ψηφιακών ή παραδοσιακών φωτογραφικών album και άλλες επιχειρήσεις που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της αγοράς αυτής.

Στην φετινή Photovision συμμετέχουν 70 εταιρείες του κλάδου, ανάμεσά τους και οι Nikon, Epson, SanDisk, Kodak, FujiFilm, Ricoh, Pentax και GoPro μέσω των αντιπροσώπων τους στην Ελλάδα. Όπως και στις προηγούμενες επιτυχημένες Photovision, έτσι στο στο πλαίσιο και αυτής έχει διοργανωθεί αξιόλογο παράλληλο πρόγραμμα με φωτογραφικές εκθέσεις, workshops, σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις φωτογραφικών φορέων. Οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που ενδιαφέρονται για τις εκδηλώσεις αυτές, αλλά και για την ψηφιακή φωτογραφία ή/και το video γενικότερα, μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες για τη Photovision 2015 στο επίσημο Web site της. Θα σας δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ