Πες το μ' ένα... gadget!

Tech δώρα για τον... Βαλεντίνο και τη Βαλεντίνα του 2013!

Ναι, ναι, ναι, ναι. Ναι. Το γνωρίζουμε και συμφωνούμε: η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου εμπορευματοποιεί τον έρωτα, την αγάπη θα έπρεπε να την γιορτάζουμε χωρίς "φανφάρες" όλες τις μέρες του χρόνου κλπ. κλπ. Δεν αντιλέγει κανείς. Όμως η αφορμή δεν σπιλώνει την αιτία: αγαπάς τον καλό ή την καλή σου, έχεις την ευκαιρία ή δικαιολογία να τού/της δωρίσεις κάτι "λόγω της ημέρας", το κάνεις με την ίδια πρόθεση και για τον ίδιο λόγο που θα το έκανες οποιαδήποτε άλλη μέρα: επειδή θέλεις! Και επειδή, εν έτει 2013, τα σοκολατάκια και τα τριαντάφυλλα - πόσο μάλλον τα κοσμήματα - είναι μάλλον μπανάλ, υπάρχουν καλύτερες επιλογές: ασυζητητί... τα tech-δώρα!

Σκέψου το λίγο. Τί θα έκανε τη ζωή του "έτερού σου ήμισυ" πιο εύκολη και διασκεδαστική, καθημερινά και για καιρό; Κάτι που τον/την βοηθά στη δουλειά, κάτι που μπορεί να τον/την έχει σε επαφή με σένα - και τον υπόλοιπο κόσμο, μην το βλέπεις μονοπωλιακά - κάθε ώρα και στιγμή, κάτι που μπορεί να τον/την διασκεδάσει σπίτι ή εκτός, κάτι σχετικό με τα χόμπι του/της... Ε, όλα αυτά σήμερα με την τεχνολογία συνδέονται. Τυχαίο; Εννοείται πως όχι!

Επιλογές ωστόσο για τεχνολογικά δώρα "εκεί έξω" υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλές. Γι' αυτό συζητήσαμε με φίλους και γνωστούς, ψάξαμε, αξιολογήσαμε και συγκεντρώσαμε για σένα έναν σημαντικό αριθμό από tech-δώρα που μπορείς να κάνεις. Κυμαίνονται σε διάφορες ζώνες τιμών, για διαφορετικά στυλ ανθρώπων και διαφορετικές προτιμήσεις. Είναι προϊόντα τεχνολογίας, μεν, αλλά έχουν και έναν τόνο περισσότερο "προσωπικό". Εσύ θα φροντίσεις να ξεχωρίσεις ανάμεσά τους ποιό ταιριάζει πιο πολύ στον άνθρωπο που γνωρίζεις καλύτερα από μας. Και... πίστεψέ μας: αν αυτό που θέλεις είναι το δώρο σου να εκτιμάται σχεδόν καθημερινά και η σκέψη του/της να είναι σε σένα ακόμη περισσότερο (χε), εδώ θα βρεις ακριβώς αυτό. Όχι στα κοσμηματοπωλεία. Μιλάμε εκ πείρας!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ