Όλα τα HTC One, στο The Mall!

Εκδήλωση της εταιρείας με φόντο το UEFA Champions League, κληρώσεις

To Αθηνόραμα Digital δεν συνηθίζει να καλύπτει ειδησεογραφικά προωθητικές εκδηλώσεις εταιρειών, όμως το συγκεκριμένο είναι μια αληθινά ενδιαφέρουσα περίπτωση - αν μη τί άλλο γιατί πολύ σπάνια η HTC, παρά την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της, έρχεται σε επαφή απευθείας με το καταναλωτικό κοινό της χώρας μας. Αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει η HTC Ελλάδος την Τρίτη, 19/11 ωστόσο, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες φίλους των σύγχρονων smartphones να γνωρίσουν από κοντά, για πρώτη φορά συγκεντρωμένα, τα καλύτερα τέτοια προϊόντα της. Συγκεκριμένα, όλη τη σειρά των One!

Πράγματι, την ερχόμενη Τρίτη στις 5.00 το απόγευμα η HTC θα φιλοξενεί στο δεύτερο όροφο του The Mall Athens και τα τρία κινητά της τηλέφωνα που συνθέτουν την οικογένεια των One αυτή τη στιγμή. Το HTC One (το οποίο συνεχίζουμε να θεωρούμε το πλέον αξιοπρόσεκτο κι ενδιαφέρον smartphone από όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει φέτος), το HTC Mini (το οποίο μάς άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στη σχετική παρουσίαση) και το νέο HTC Max (το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην παγκόσμια αγορά και θα διατεθεί στη δική μας τις επόμενες εβδομάδες). Τρία διαφορετικά smartphones, με διαφορετικά μεν τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά κοινή φιλοσοφία χειρισμού και παρόμοια εξαιρετική αισθητική, στη διάθεση των επισκεπτών για να τα περιεργαστούν, να τα συγκρίνουν και να διαπιστώσουν για ποιούς λόγους τα μέσα ενημέρωσης θεωρούν τα One από τις κορυφαίες προτάσεις με λειτουργικό Android αυτή τη στιγμή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής η HTC, που ως γνωστόν ανήκει στις εταιρείες-χορηγούς του UEFA Champion's League και του UEFA Europa League, θα δώσει την ευκαιρία στους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου να δουν από κοντά το τρόπαιο του Europa League και να φωτογραφηθούν μαζί του - ενώ δεν θα λείψουν και οι σχετικές κληρώσεις, με δύο τυχερούς ή τυχερές να φεύγουν από το Τhe Mall την Τρίτη το βράδυ με το δικό τους HTC One ή HTC Mini. Ε, δεν χάνονται αυτά, χάνονται; Θα σας δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ