Νέα κλήρωση: HTC One X

To καλύτερο smartphone του 2012 για έναν τυχερό ή τυχερή!

Τη συμπάθειά μας προς τα προϊόντα της HTC δεν την... κρύψαμε ποτέ: είναι μία εταιρεία που ξέρει να κατασκευάζει smartphones τα οποία στο υψηλότερο επίπεδο της κατηγορίας αυτής διεκδικούν με αξιώσεις θέση περίοπτη, στα χαμηλότερα και πλέον προσιτά επίπεδα χαρακτηρίζονται από "τίμιες", αξιοπρεπέστατες προτάσεις για τα χρήματα που ζητούν. Για τη συγκεκριμένη κλήρωση, ωστόσο, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση: η HTC Hellas, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του καλύτερου μέχρι σήμερα κινητού της, του HTC One, προσφέρει σε έναν τυχερό ή τυχερή την ευκαιρία να αποκτήσει τον προκάτοχό του, το One X. Δεν είναι άλλη από την πρόταση που, κατά τη γνώμη μας, δικαίως απέσπασε από ουκ ολίγα μέσα ενημέρωσης τον τίτλο του καλύτερου smartphone για το 2012.

Το One X μάς είχε εντυπωσιάσει την άνοιξη της περασμένης χρονιάς με το πάρα πολύ όμορφο design του και το λεπτό του προφίλ, την εξαιρετική οθόνη του, την ταχύτητα στη λειτουργία του και την αποτελεσματική του κάμερα. Έκτοτε έχει δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις - ανάμεσά τους και αυτή στην έκδοση 4.1 ή Jellybean του Android - και παραμένει ένα από τα ικανότερα smartphones με το λειτουργικό της Google. Έχοντας αξιοποιήσει το συγκεκριμένο κινητό επί σειρά μηνών, προσυπογράφουμε πως ανήκει στα προϊόντα εκείνα που πραγματικά μπορεί να "αγαπήσει" ο κάτοχός τους, όχι απλά να χρησιμοποιεί με τρόπο τυπικό.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στη σχετική κλήρωση, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 9/6 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 17/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ