Νέα κλήρωση 21/10: HTC Flyer!

Το πρακτικότερο tablet της αγοράς, για έναν τυχερό ή τυχερή

Τα tablet είναι αναμφίβολα μια από τις προϊοντικές κατηγορίες που συγκέντρωσαν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού μέσα στη χρονιά που τελειώνει - και ουκ ολίγες ήταν οι εταιρείες που είχαν τη δική τους γνώμη σχετικά με το πώς θα έπρεπε να είναι μία αντιπρόταση στα iPad, τους κυρίαρχους στη συνομοταξία αυτή συσκευών. Η HTC έχει αρκετή εμπειρία από τα smartphones για να γνωρίζει πως μια αντιπρόταση τέτοιου είδους είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα όχι όταν προσπαθεί να κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά όταν έχει να επιδείξει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα - και βάσει αυτής της λογικής διαμόρφωσε την πρώτη της τέτοια συσκευή, το Flyer.

Το συγκεκριμένο tablet έχει οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών αλλά η συνοδευτική γραφίδα και το ειδικό software που έχει αναπτύξει η HTC το καθιστούν το πλέον... hi-tech σημειωματάριο που μπορεί να ζητήσει κανείς σήμερα! Ο χρήστης "γράφει" απευθείας πάνω στην οθόνη και το Flyer κρατά τις σημειώσεις αυτές σε ηλεκτρονική μορφή, κατάλληλη να μετατραπεί σε κείμενο, να σταλεί ηλεκτρονικά, να καταχωρηθεί σε υπενθυμίσεις και ραντεβού κ.α. H γραφίδα μπορεί επίσης να επιλέγει και να υπογραμμίζει κείμενο, να σχεδιάζει κλπ. Ο τρόπος που έχει υλοποιηθεί το σύστημα αυτό και το πώς έχει συνδυαστεί με τα υπόλοιπα apps του Android είναι πάρα πολύ καλός, γι'αυτό άλλωστε και το προϊόν της HTC απέσπασε θετικότατες εντυπώσεις στη σχετική μας παρουσίαση. Φυσικά, το Flyer δεν παύει να είναι ένα κανονικό, κανονικότατο tablet με λειτουργικό Android, το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει εφαρμογές από το σχετικό Market της Google για ενημέρωση, δουλειά και διασκέδαση.

Αυτό ακριβώς το tablet δίνει την ευκαιρία η HTC σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι κι όσες θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτήν, είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Τα υπάρχοντα μέλη της σελίδας μας στο Facebook λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση αυτόματα. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει ως την Κυριακή 6/11 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 7/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ