Νέα κλήρωση 20/12: HTC Wildfire S

Smartphone με Android, για έναν τυχερό ή τυχερή!

Το γεγονός ότι τα κινητά τηλέφωνα με "κανονικό" λειτουργικό σύστημα και τη δυνατότητα να αξιοποιούν εκατοντάδες διαφορετικές εφαρμογές - τα γνωστά δηλαδή ως smartphones - έχουν... σχέδια να κατακτήσουν τον κόσμο, είναι αναμφισβήτητο. Η εξάπλωσή τους στο κοινό γίνεται πάρα πολύ γρήγορα και, σε 2 ή 3 χρόνια από σήμερα, πρακτικά... παλαιολιθικό θα θεωρείται οποιοδήποτε κινητό προσφέρει μόνο φωνητική επικοινωνία κι SMS. Από τις εταιρείες που έχουν κερδίσει σαφώς πλεονεκτική θέση σε αυτήν είναι η HTC, η οποία έχει παρουσιάσει εξαιρετικά κινητά με έναν αριθμό από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα - και μερικά από τα καλύτερα με αυτό της Google, το Android. Και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τέτοια εισαγωγικά της HTC; Το Wildfire S!

Εισαγωγικό μόνο... στα χαρτιά, φυσικά, γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο της HTC προσφέρει τη μεγάλη πλειοψηφία όσων θα ήθελε να κανείς από ένα smartphone με Android. Μπορεί να μην έχει τις "ευρύχωρες" οθόνες των πιο μεγάλων του "αδελφών" από τη γκάμα της HTC, αλλά έχει επαρκέστατη μνήμη και "σβέλτο" επεξεργαστή, φωτογραφική κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel, αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέσω καρτών μνήμης microSD, καθώς και την πιο πρόσφατη έκδοση του Android γι' αυτήν την κατηγορία κινητών (2.3 ή Gingerbread). Όπως όλα τα κινητά της HTC με λειτουργικό της Google, ενσωματώνει το γνωστό γραφικό περιβάλλον HTC Sense, το οποίο επεκτείνει αρκετές από τις σημαντικές λειτουργίες του Android.

Αυτό ακριβώς το smartphone προσφέρει η HTC την ευκαιρία σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει, μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν, είναι είτε να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα), είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8/1 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 9/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ