Νέα κλήρωση 12/12: Ακουστικά Logitech

Κερδίστε 4 κορυφαία ασύρματα ζεύγη της ελβετικής εταιρείας

Τα ακουστικά είναι μεν από τα πλέον διαδεδομένα περιφερειακά στη χρήση φορητών συσκευών - από media player κάθε είδους και κινητά μέχρι συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης - όμως στο οικιακό περιβάλλον, και δη με PC, η χρήση τους είναι λιγότερο συχνή. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι λιγότερο αναγκαία! Είτε πρόκειται για παρακολούθηση ταινιών ή gaming σε... προχωρημένες ώρες, είτε για ακρόαση μουσικής χωρίς ο χρήστης να είναι ενσύρματα συνδεδεμένος στην πηγή, τα ασύρματα ακουστικά (και δη τα ποιοτικά) είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Και η Logitech έχει, όπως και να το κάνουμε, εμπειρία σε αυτά!

Η ελβετική εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα έναν αριθμό από νέα ασύρματα ακουστικά και τα δύο κορυφαία της είναι το Η600 και το H800. Και τα δύο είναι ποιοτικά κατασκευασμένα, και τα δύο προσφέρουν και ομιλία μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου εκτός απ' την ακρόαση, και τα δύο φέρουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία, και τα δύο "διπλώνουν" για εύκολη μεταφορά. Το πρώτο όμως λειτουργεί μόνο με τον λιλιπούτειο συνοδευτικό δέκτη (άρα μόνο με PC), ενώ το δεύτερο είναι συμβατό και με Bluetooth, οπότε μπορεί να συνεργαστεί και με iPhone, iPad, smartphones και άλλες αντίστοιχες πηγές. Τα έχουμε δοκιμάσει: είναι και τα δύο εξαιρετικά, αν και - βάσει των παραπάνω - το Η800 προφανώς πιο ευέλικτο ως προς τη χρήση.

Αυτά τα ζεύγη ακουστικών δίνει την ευκαιρία η Logitech σε 4 τυχερούς φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital - από δύο κάθε μοντέλου - να κερδίσουν μέσα από τη σχετική κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να τα διεκδικήσουν, είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8/1 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 9/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ