Νέα COSMOTE: σταθερή, κινητή και Internet, ολοκληρωμένα

Επίσημη πλέον η εμπορική ενοποίηση των μέχρι χθες ΟΤΕ και COSMOTE, αναμένουμε τα πρώτα ωφέλη

Όπως είχε επίσημα προανακοινωθεί - και ανεπίσημα διαρρεύσει νωρίτερα στη χρονιά - οι δύο μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι της χώρας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, ενοποιούν τις εμπορικές τους δραστηριότητες με κοινό πλέον όνομα. Η νέα COSMOTE, όπως ονομάζεται ο τηλεπικοινωνιακός φορέας που προκύπτει από την κίνηση αυτή, θα επιδιώξει να προσφέρει το είδος των ενοποιημένων, ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχουν οι μεγαλύτεροι πάροχοι της κατηγορίας αυτής στην Ευρώπη: σταθερή τηλεφωνία, κινητή τηλεφωνία και πρόσβαση στο Internet, μαζί με τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που "περνούν πάνω" από τα αντίστοιχα δίκτυα. Το μήνυμα, όπως σκιαγραφείται και μέσα από την τηλεοπτική διαφήμιση της νέας εταιρείας, είναι σαφές: ψηφιακές υπηρεσίες ομιλίας, δεδομένων, εικόνας, ήχου, όπως και... όλοι οι μελλοντικοί συνδυασμοί τους, θα προσφέρονται μέσα από τις εμπορικές προτάσεις της COSMOTE.

Αυτά που ενδιαφέρουν το καταναλωτικό κοινό σε πρακτικό επίπεδο είναι τα εξής: το δίκτυο καταστημάτων των δύο προηγούμενων εταιρειών σε όλη την Ελλάδα ενοποιείται υπό τη νέα κοινή ονομασία COSMOTE. Οι σχετικές διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο Νοέμβριο ενώ, παράλληλα, επιλεγμένα κεντρικά καταστήματα θα αναβαθμιστούν ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες τους την εξελιγμένη εμπειρία ενημέρωσης και εξυπηρέτησης που η COSMOTE θα προσφέρει σταδιακά στο σύνολο της ελληνικής αγοράς. Οι αριθμοί τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13888 για οικιακούς και 13818 για εταιρικούς πελάτες, καθώς και το επίσημο Web site της νέας εταιρείας, θα εξυπηρετούν ενιαία πλέον πελάτες και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, δε, θα είναι σε θέση πλέον να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς και των δύο υπηρεσιών μέσα από το ανανεωμένο app της COSMOTE.

Με την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας από την COSMOTE, συνδυάζοντας δηλαδή τις εμπορικές προτάσεις που άλλοτε έφερναν στην αγορά ξεχωριστά δύο εταιρείες που διαχειρίζονταν δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δημιουργείται, προφανώς, ο μακράν μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός φορέας της χώρας. Σύμφωνα με την COSMOTE ο φορέας αυτός θα είναι σε θέση να προσφέρει - βάσει υποδομής, τεχνογνωσίας και εμπειρίας - ποιοτικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες και βελτιωμένη υποστήριξη στους πελάτες του. Ελπίζουμε πως, με τις οικονομίες κλίμακος που θα επιτευχθούν μέσα από την εμπορική αυτή ενοποίηση υπηρεσιών, θα καταστούν εφικτά όχι μόνο περισσότερο προσιτά προγράμματα χρήσης σε όλα τα σχετικά προϊόντα, αλλά και ταχύτεροι ρυθμοί ανάπτυξης των σχετικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών σε όλη την Ελλάδα. Καλή αρχή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ