Multirama: ελεύθερη... πτώση τιμών

Εκπτώσεις από 50% έως 80% σε πολλά προϊόντα, ισχύουν ήδη

Η διαδικασία στα αντίστοιχα καταστήματα και e-shops του εξωτερικού ονομάζεται... spring cleaning: η δραστική μείωση του αποθηκευμένου στοκ, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για την πλειάδα των νέων προϊόντων που θα διατεθούν την άνοιξη. Και, αυτές τις ημέρες, αυτό ακριβώς φαίνεται να κάνει η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Multirama, η οποία εδώ και λίγες μέρες διαθέτει έναν σημαντικό αριθμό από προϊόντα τεχνολογίας με πολύ μεγάλες εκπτώσεις, ώστε να ονομάζει την όλη ενέργεια... "ανεξέλεγκτη πτώση τιμών"! Προετοιμασμένοι και συνηθισμένοι, λοιπόν, στις υπερβολές του marketing, ρίξαμε μια ματιά στις προσφορές και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως οι συγκεκριμένες δείχνουν όντως σημαντικές και δελεαστικές.

Όλες τις προσφορές της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας μπορεί να τις βρει κανείς συγκεντρωμένες σε αυτή τη σελίδα. Περιλαμβάνουν ευρεία γκάμα προϊόντων, από τηλεοράσεις και media players, μέχρι smartphones, tablets, laptops, περιφερειακά για PC, και video games. Αν και όντως βρήκαμε προϊόντα με εκπτώσεις της τάξης του 50%, 60% και 70%, η αλήθεια είναι πως τα πιο πολλά πραγματικά θελτικά προϊόντα έχουν δεχθεί μικρότερες, της τάξης του 30%-40%. Δεν είναι διόλου αμελητέες, ωστόσο, μειώσεις τιμών π.χ. από €850 σε €500 για αυτό το αξιοπρεπέστατο laptop της Dell ή από €499 σε €299 για το Acer Iconia Tab A500 (το οποίο πολύ μας άρεσε πέρυσι και σημειωτέον θ' αναβαθμιστεί σε Android 4.0 μέσα στην άνοιξη).

Με άλλα λόγια, κρύβονται πολλές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προσφορές στην πλειάδα των προϊόντων της προωθητικής ενέργειας "Ανεξέλεγκτη πτώση τιμών" της Multirama. Αρκεί να ξέρει για τί ακριβώς ψάχνει κανείς και... να βιαστεί φυσικά, καθώς αυτού του είδους οι "εκκαθαρίσεις" στο στοκ δεν διαρκούν πολύ. Οι προσφορές αυτές ισχύουν, με άλλα λόγια, μέχρις εξάντλησης των αποθεμάτων, αφορούν μόνο συγκεκριμένα καταστήματα Multirama, ενώ μπορεί να αφορούν εκθεσιακά προϊόντα και δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές. Στη θέση σας, θα ρίχναμε μια δεύτερη και τρίτη ματιά, άμεσα. Και για τους... πρόθυμους να "το ψάξουν" ακόμη πιο πολύ: ορίστε τυπικό αλλά κανονικότατο netbook με €180 (με Linux θα "πετάει"!), ορίστε ψηφιακή φωτογραφική στα 16 Megapixel με €90 (!), ορίστε και φορητός σκληρός δίσκος του 1 TB με €80 ή εξωτερικός των 2 TB, με €90. Αμέ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ