MLS iQTalk Onyx: μεγάλο, έξυπνο, κέρδισέ το!

Το νεότερο smartphone της ελληνικής εταιρείας για έναν τυχερό ή τυχερή από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Όσο "ανεβαίνει ο πήχυς" κάθε χρόνο στα κορυφαία και ακριβότερα κινητά της αγοράς, τόσο ευκολότερα τον ακολουθεί και ο αντίστοιχος στα smartphones που ζητούν πολύ λιγότερα χρήματα - αλλά προσφέρουν όλο και περισσότερα για τα χρήματα αυτά. Με €249, για παράδειγμα, αγοράζαμε μέχρι και πρόσφατα "έτσι-κι-έτσι" κινητά. Εν πολλοίς συσκευές στις οποίες έχουν γίνει πολλοί συμβιβασμοί ώστε να "πέσουν" σε αυτό το επίπεδο τιμής. Ε, η MLS, ελληνική εταιρεία που έχει κατορθώσει - παρά τον απίθανα σκληρό ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία να φέρει στην αγορά smartphones βασισμένων σε Android με δικά τους πλεονεκτήματα και ατού, προωθεί αυτόν τον καιρό το νέο μέλος της σειράς της iQTalk. Το όνομά του είναι Onyx και... ένας τυχερός φίλος ή φίλη μπορεί να το κάνει δικό του μέσα από τη σχετική κλήρωση του Αθηνόραμα Digital και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Το MLS iQTalk Onyx προσφέρει, όπως και άλλα iQTalk στο παρελθόν, ψηφιακή βοηθό που "ακούει" ερωτήσεις ή υπαγόρευση σε φυσική γλώσσα και δίνει απαντήσεις με σαφή στοιχεία ή αποθηκεύει/μεταφράζει κείμενα σε πραγματικό χρόνο. To σημαντικό για τη δική μας αγορά, φυσικά, εντοπίζεται στο γεγονός ότι - σε αντίθεση π.χ. με τη Siri των iPhone ή το Google Now του Android - "καταλαβαίνει" εντολές και υπαγόρευση στα ελληνικά. Σε συνδυασμό με το συνοδευτικό λογισμικό πλοήγησης της εταιρείας, δε, το γνωστό Talk & Drive, το Onyx μπορεί να κατευθύνει οποιονδήποτε οπουδήποτε, και πάλι φωνητικά.

Για το κόστος του, ωστόσο, το smartphone της MLS έχει να επιδείξει και μία σειρά από άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Η οθόνη του είναι μεγάλη (διαγωνίου 5.5 ιντσών!) και φωτεινή, ο επεξεργαστής του τεσσάρων πυρήνων και γρήγορος, η κύρια κάμερά του ανάλυσης 13 Megapixel και υποβοηθούμενη από LED flash, η μπαταρία του ευμεγέθης (2400 mAh) και ο αποθηκευτικός του χώρος επεκτάσιμος (μέσω καρτών μνήμης microSD). Δεν στερείται κανέναν από τους σύγχρονους τρόπους ασύρματης διασύνδεσης, ενσωματώνει και ραδιοφωνικό δέκτη. Τί άλλο να ζητήσει κανείς εν έτει 2015... και μάλιστα από ένα κινητό που "μιλά ελληνικά";

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση αυτή του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το MLS iQTalk Onyx, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που βρίσκονται μετά το τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές σχολιάζοντας στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 31/5, ενώ ο τυχερός νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί στις σελίδες του Αθηνόραμα Digital και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, την Τρίτη 2/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ