Mind the Buzz: η συνέντευξη

To επιτυχημένο ελληνικό trivia game... "ανοίγει τα χαρτιά του"!

AD: Να υποθέσουμε πως σάς εξέπληξε η ενθουσιώδης αποδοχή του κοινού;
ΧΣ: Το γνωρίζαμε πως είχαμε δημιουργήσει κάτι καλό - αλοίμονο, με τόσες εργατοώρες αφιερωμένες σ' αυτό! Αλλά ναι, η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξε όχι μόνο η θετικότατη αναπόκριση των κατόχων iPhone το πρώτο 24ωρο που το προσφέραμε δωρεάν, αλλά και όλο τον επόμενο καιρό, που το κράτησαν στην κορυφή της κατηγορίας του ως app επί πληρωμή. Είμαστε άκρως ικανοποιημένοι τόσο με τις πωλήσεις της εμπορικής εφαρμογής στα €0.89, όσο και με το πόσος κόσμος δοκιμάζει τη δωρεάν έκδοση Lite με το περιορισμένο περιεχόμενο και στη συνέχεια αγοράζει την πλήρη. Αυτό σημαίνει πως βλέπει αδιαμφισβήτητη ψυχαγωγική αξία σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει, γεγονός που μάς χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει κίνητρο για πολλά πράγματα που είχαμε σχεδιάσει για αργότερα, αλλά απ' ότι φαίνεται θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε νωρίτερα! Κι αυτό χάρις στην ανταπόκριση του κόσμου.

AD: Τί μπορεί λοιπόν να περιμένει το κοινό του Μind the Buzz, είτε εκείνο που έχει ήδη αποκτήσει το παιχνίδι είτε σκέφτεται να το κάνει, ως extra λειτουργίες και δυνατότητες τον επόμενο καιρό;
Ιάσονας Κρητικός: Όπως γνωρίζετε, με την πρόσφατη αναβάθμιση φέραμε το Mind the Buzz στο iPad (με υποστήριξη απεικόνισης Retina), αλλά και την υποστήριξη της οθόνης του iPhone 5, τη μικτή κατηγορία ερωτήσεων Τotal Buzz κ.α., στην ενοποιημένη τιμή των €1.79 και για τις δύο συσκευές μαζί. Με την επόμενη αναβάθμιση - που το πλάνο προέβλεπε να προσφέρουμε ως το καλοκαίρι αλλά πλέον στοχεύουμε να διαθέσουμε ως τον Απρίλιο - θα φέρουμε στο Mind the Buzz παραπομπές στο σχετικό λήμμα της Wikipedia για κάθε μία από τις ερωτήσεις του τίτλου (κάτι που θα τού προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη εκαπιδευτική αξία πέρα από την ψυχαγωγική), λειτουργία συμμετοχής τεσσάρων παικτών ή ομάδων ανταγωνιστικά με το ίδιο iPhone/iPad, αλλά και δυνατότητα προσθήκης περισσότερων ερωτήσεων με "πακέτα επέκτασης" (in-app purchases) με πολύ χαμηλό κόστος.

Στην επόμενη και μεθεπόμενη αναβάθμιση από αυτήν του Απριλίου θα έλθουν κι άλλες νέες λειτουργίες, στις οποίες θα προτιμούσαμε ν' αναφερθούμε αναλυτικά κάποια στιγμή αργότερα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πάντως, κάποιες από αυτές θα έχουν να κάνουν με την προσφορά ακόμη πιο πολλών τρόπων συμμετοχής πολλών παικτών ανταγωνιστικά (και κάποιων πρωτότυπων για την κατηγορία), αλλά και κάποιων που θα αυξήσουν την αντοχή του Mind the Buzz στο χρόνο για τους "μοναχικούς" παίκτες. Σκεφτόμαστε, δε, τρόπους να εξερευνήσουμε μελλοντικά ακόμη περισσότερο την εκπαιδευτική αξία του Mind the Buzz - χωρίς να έχουμε κάτι ανακοινώσιμο κάτι ακόμη.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ