Mind the Buzz: αναβάθμιση και προσφορά

Σε λίγες μέρες η μία, ήδη σε ισχύ η άλλη. Λεπτομέρειες!

Εφαρμογές για iPhone έχουν εμφανιστεί ουκ ολίγες όλα αυτά τα χρόνια στο App Store της Apple, κάποιες αξιολογότατες. Games, ωστόσο, δημιουργημένο από ελληνικά "χέρια" και ελληνοστρεφή, όχι πολλά. Το Mind the Buzz θα ξεχώριζε ούτως ή άλλως ανάμεσά τους, λοιπόν - τυγχάνει ωστόσο να είναι και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παραδείγματα του της κατηγορίας παιχνιδιών γνώσεων ανεξαρτήτως γλώσσας, κάτι που οι Έλληνες κάτοχοι των φορητών συσκευών της Apple φαίνεται να έχουν αναγνωρίσει και έμπρακτα, αφού με την προτίμησή τους το κρατούν στην κορυφή των εμπορικών apps εδώ και εβδομάδες. Και, σε λίγες μέρες, το Mind the Buzz θα δώσει περισσότερους λόγους σε ακόμη περισσότερο κόσμο να το αποκτήσει.

Πολύ σύντομα ο τίτλος θα αποκτήσει την πρώτη του μεγάλη αναβάθμιση, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο μια σειρά από προσθήκες και βελτιώσεις. Όσον αφορά στις τεχνικές, το Mind the Buzz θα υποστηρίζει πια πλήρως την μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 5, ενώ θα αποκτήσει και επίσημο... "μεγάλο αδελφό", την αντίστοιχη δηλαδή ειδικά σχεδιασμένη έκδοση για iPad: στο tablet της Apple μπορούσε να λειτουργήσει και η πρώτη έκδοση, όμως το Mind the Buzz HD εκμεταλλεύεται σωστά την υψηλότερη ανάλυση των iPad για να καταστήσει το περιβάλλον χειρισμού ομορφότερο. Όσον αφορά στις λειτουργίες, δε, προστίθεται στις δέκα υπάρχουσες κατηγορίες ερωτήσεων μία νέα, η Total Buzz, η οποία αντλεί με τυχαίο τρόπο ερωτήσεις από όλες τις υπόλοιπες. Ευκαιρία στους παίκτες σφαιρικών γνώσεων να δείξουν τί πραγματικά αξίζουν, δηλαδή!

Η αναβάθμιση αναμένεται να είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα - η δημιουργός εταιρεία του Μind the Buzz ωστόσο διευκρινίζει πως, στο μεσοδιάστημα, όλοι οι χρήστες iPhone/iPod Touch που θ' αποκτήσουν την παρούσα έκδοση θα αποκτήσουν δωρεάν και την έκδοση Mind the Buzz HD για iPad. Με δεδομένο το γεγονός ότι ο τίτλος κοστίζει μόλις €0.89 αυτή τη στιγμή, ενώ με την έκδοση HD η τιμή του εύλογα θα αυξηθεί στα €1.79, θα λέγαμε ότι δεν είναι... από τις ευκαιρίες που χάνει εύκολα κανείς! Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση και άλλα στοιχεία σχετικά με την ελληνική αυτή δημιουργία, την επόμενη εβδομάδα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ