Media Markt: ξεκίνησε το... Game of Drones!

Πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμός της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, πρωτότυπος

Επιδιώκοντας να συνδέσει το όνομά της ακόμη στενότερα με τα προϊόντα τεχνολογίας, η Media Markt προωθεί αυτές τις ημέρες έναν, αν μη τί άλλο, πρωτότυπο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες σε αυτόν θ' αναμετρηθούν στην επιδεξιότητα ελέγχου drones και μέρος μπορεί να λάβει οποιοσδήποτε, αφού ο διαγωνισμός είναι πανελλαδικός και φέρνει αντιμέτωπους ανθρώπους και από τα εννέα γεωγραφικά διαμερίσματα-"βασίλεια" της χώρας μας (όπως αναπαριστά και το σχετικό προωθητικό video της Media Markt).

Συγκεκριμένα: συμμετοχή στον διαγωνισμό Game of Drones μπορεί να λάβει κάθε κάτοικος της Ελλάδας από την Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη, είτε μέσα από την επίσημη σελίδα της Media Markt στο Facebook, είτε μέσα από το ειδικό site, μέχρι και την Τρίτη 13/10 στις 16:00. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κλήρωση και οι εννέα τυχεροί θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στις 17/10 στο κατάστημα Media Markt που βρίσκεται στο Ρέντη. Εκεί η πρώτη διαδικασία προβλέπει δοκιμασίες με drone εδάφους ακολουθώντας διαδρομή με εμπόδια, ενώ στον μεγάλο τελικό οι μονομάχοι θ' αγωνιστούν με drone αέρος. Ο μονομάχος που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα ανακηρυχθεί, φυσικά, ο... Βασιλιάς των Drones!

Οι φίλοι της Media Markt που βρίσκονται στην Αθήνα θα είναι βεβαίως σε θέση να επισκεφθούν τη "ζώνη του πυρός" την ημέρα της μάχης και να παρακολουθήσουν τις συγκρούσεις των συμμετεχόντων από κοντά. Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσουν οι Γιώργος Λιανός και Λάουρα Νάργιες, έμπειρο δίδυμο που ξέρει να "απογειώνει" το κοινό με την ενέργειά του. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα και μεγάλη κλήρωση για το κοινό με top δώρο ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας και πολλά άλλα μικρότερα δώρα για περισσότερους νικητές. Οι φίλοι της Media Markt που δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, άλλωστε, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν online τη σύγκρουση των εννέα συμμετεχόντων μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Θα σάς δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ