Logitech X100, για classy ήχο... παντού

Φορητό ηχείο για ασύρματη κι ενσύρματη αναπαραγωγή μουσικής, προσιτό

Από το πρώτο διάστημα που έγινε κατανοητό πως είναι πολύς ο κόσμος που "κουβαλά μουσική" μαζί του παντού με λιλιπούτεια media player και smartphones όλων των ειδών - εδώ και 4 ή 5 χρόνια πρακτικά - τα φορητά ηχεία που μπορούν να αποδώσουν αυτή τη μουσική ασύρματα απέκτησαν "άλλο νόημα". Η Logitech ανήκει στις εταιρείες εκείνες που και νωρίς το αντιλήφθηκαν, και συνειδητοποίησαν πως με πολλαπλά διαφορετικά μοντέλα μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον πολλών διαφορετικών "κατηγοριών" καταναλωτών, τόσο βάσει σχεδιασμού, όσο και κόστους. Η πιο πρόσφατη πρότασή της, πάντως, συνδυάζει τα δύο τελευταία πολύ καλά: και μικρό, και οικονομικό, και προσεγμένο!

Το Χ100 είναι συμπαγές (μικρότερο από 10 κυβικά εκατοστά σε μέγεθος και μόλις 165 γραμμάρια σε βάρος), το ηχείο διαμέτρου 2 ιντσών ωστόσο που ενσωματώνει είναι αρκετό για να αποδώσει καθαρό ήχο σε αξιοπρεπέστατη ένταση, ακόμη και σε "ανοιχτό" εξωτερικό χώρο. Η συσκευή εσωκλείει και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία είναι αρκετή για αυτόνομη λειτουργία 5 περίπου ωρών (στη συνέχεια η επαναφόρτιση γίνεται μέσω τυπικής θύρας microUSB και του σχετικού συνοδευτικού καλωδίου).

Όπως και πολλά άλλα φορητά ηχεία της Logitech, έτσι και το X100 μπορεί να αναπαράγει τόσο τη μουσική που βρίσκεται σε συσκευές συμβατές με το πρότυπο Bluetooth A2DP ασύρματα, όσο και αυτήν που βρίσκεται σε οποιαδήποτε συσκευή έχει έξοδο ακουστικών, αφού το ίδιο φέρει είσοδο "καρφάκι" των 3.5 ιντσών για ενσύρματη σύνδεση. Οι περισσότεροι χρήστες, φυσικά, υποψιαζόμαστε ότι θα αξιοποιήσουν τον πρώτο τρόπο σύνδεσης... οπότε αυτό που μένει είναι να επιλέξουν ανάμεσα στα 5 διαθέσιμα χρώματα του X100! H συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €49.99. Για τις πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις - του Σαββατοκύριακου ή όχι - μια χαρά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ