Logitech Ultimate Ears Boom 2: ακόμη καλύτερο

Το φορητό, στυλάτο ασύρματο ηχείο των Ελβετών αποκτά διάδοχο... εντυπωσιακό

Αυτόνομα ηχεία διασύνδεσης Bluetooth για άντληση μουσικής από smartphones ή tablets υπάρχουν... εκατοντάδες διαφορετικά στην αγορά από δεκάδες διαφορετικούς κατασκευαστές, όμως υπάρχει λόγος που τα Boom της Ultimate Ears, εταιρείας που ανήκει εδώ και μερικά χρόνια στη Logitech, θεωρούνται από πολλά μέσα ενημέρωσης - ανάμεσά τους κι εμάς - τα καλύτερα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Και επειδή στην αγορά της τεχνολογίας... αληθινός εχθρός του καλύτερου είναι μόνο το ακόμη καλύτερο, οι Ελβετοί μόλις ανακοίνωσαν τα Boom 2, με την υπογραφή της ίδιας κατασκευάστριας. Πώς τα βελτίωσαν; Ξεκινώντας από την αρχή!

Πράγματι, η Ultimate Ears κράτησε τα στοιχεία που κατέστησαν τα Boom ξεχωριστά - όπως τον όμορφο σχεδιασμό και την ποιοτική απόδοση του ήχου - και προσέθεσε ή/και εξέλιξε μία σειρά από άλλα. Τα εσωτερικά υποσυστήματα των Boom 2 έχουν αλλαχθεί και είναι ικανά να αποδώσουν 25% ισχυρότερο σε ένταση ήχο (χωρίς την αντίστοιχη παραμόρφωση), να διασυνδεθούν σε μεγαλύτερες αποστάσεις με φορητές συσκευές (έως και 30 μέτρα), αλλά και να προσφέρουν σύστημα ελέγχου δικό τους, ώστε να μην χειρίζεται κανείς την συσκευή μόνο με smartphone ή tablet. Παράλληλα η νέα κατασκευή των Boom 2 τα καθιστά αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη σε επίπεδο πιστοποίησης IPX7, καθώς και ικανά ν' αντέξουν πτώση από ενάμισι μέτρο ύψος χωρίς να υποστούν βλάβη.

Εννοείται πως η δυνατότητα των αρχικών Boom που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ευκολότερα ως καινοτομική - η ασύρματη διασύνδεση ανάμεσα σε περισσότερες από μία συσκευές για τη δημιουργία μικρού... ηχητικού δικτύου οπουδήποτε! - είναι παρούσα και στα καινούργια, μέσω της ειδικής εφαρμογής για iOS και Android (που αναγνωρίζει κι αξιοποιεί κι άλλα πρόσφατα ηχεία της Ultimate Ears γι' αυτό το σκοπό). Τα νέα Boom θα διατεθούν σε επίσης ανανεωμένη γκάμα χρωμάτων - Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical και BrainFreeze - στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €199 μέσα στο Σεπτέμβριο. Τα περιμένουμε με ενδιαφέρον... εκρηκτικό!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ