Logitech S400i: Και... η μέρα αρχίζει με μουσική

Νέο Clock Radio Dock για iPod και iPhone

Είναι γεγονός ότι... άλλο να ξυπνά κανείς το πρωί για δουλειά με έναν τυπικό (κι εκνευριστικό) ήχο ξυπνητηριού, κι άλλο να ξυπνά μελωδικά - με μουσική της επιλογής του, φυσικά. Γι' αυτό έχουν αναδειχθεί σε δημοφιλή προϊοντική κατηγορία τα ξυπνητήρια με ραδιόφωνο ή ακόμη και αυτά που αναπαράγουν μουσική από π.χ. κάποιο USB flash drive. Η ελβετική Logitech προχωρά "ένα βήμα παραπέρα" τη λειτουργία αυτή, προσφέροντας παράλληλα μία δευτερεύουσα και πολύ χρήσιμη στα εκατομμύρια κατόχων iPhone και iPod. Το όνομα της νέας της πρότασης: Clock Radio Dock S400i.

Πρόκειται για μία επιτραπέζια "βάση" (dock) σχεδιασμένη για τις προαναφερθείσες φορητές συσκευές της Apple, η οποία προσφέρει πολλαπλές... "υπηρεσίες". Η πρώτη είναι αυτή του ξυπνητηριού με μουσική που προέρχεται από οποιονδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς το S400i ενσωματώνει σχετικό δέκτη. Η δεύτερη είναι του ξυπνητηριού ή απλώς της αναπαραγωγής μουσικής οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με τραγούδια που είναι αποθηκευμένα στο iPod ή iPhone του χρήστη. Η τρίτη, δε, είναι η προφανής της φόρτισης του iPod ή iPhone ενόσω αυτό "στέκεται" συνδεδεμένο στο S400i. Έτσι το τυπικό... σενάριο της φόρτισης του κινητού ή του player κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξυπνήματος το πρωί με μουσική από αυτό, γίνεται απλή καθημερινή ευκολία.

Το Clock Radio Dock S400i είναι όμορφα σχεδιασμένο και σχετικά μικρό σε διαστάσεις, αποδίδει ωστόσο αξιοπρεπέστατο ήχο για τις ανάγκες ενός τυπικού δωματίου. Σε συνδυασμό με τις αγαπημένες playlists του χρήστη και το τηλειχειριστήριο από το οποίο συνοδεύεται, μπορεί με άνεση να παίξει και το ρόλο μικρού συστήματος hi-fi, αν χρειαστεί. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησής του έχει οριστεί στα €99.99 και στην ελληνική αγορά το περιμένουμε στα τέλη του τρέχοντος μήνα. Και... εκνευριστικοί ηλεκτρονικοί ήχοι για ξύπνημα, ποτέ ξανά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ