Logitech: περιφερειακά για tablet

Για άνετη πληκτρολόγηση και... πάρτι παντού!

Με τα iPad κυρίως, αλλά και (σε ένα βαθμό) με τα αντίστοιχα προϊόντα που στηρίζονται σε Android, η κατηγορία των tablet έχει ήδη αναδειχθεί σε νέα... αγορά από μόνη της, της ίδιας σχεδόν δυναμικής με αυτή των laptop. Λογικό δεν ήταν μία εταιρεία όπως η Logitech - με μεγάλη πορεία στη διάθεση περιφερειακών για φορητές συσκευές - να παρουσίαζε κάποια στιγμή μία σειρά από αξεσουάρ για tablet, λοιπόν; Απολύτως λογικό, εξ ου και τα τέσσερα σχετικά προϊόντα της, τα οποία θα βρίσκονται από τις επόμενες μέρες και στα ελληνικά καταστήματα.

Η Logitech Keyboard Case είναι μία θήκη που έχει σχεδιαστεί από την εταιρία ZAGG® και συνδυάζει θήκη και πληκτρολόγιο. Έχει το ίδιο κομψό αλουμινένιο κάλυμμα και μαλακή επένδυση στο εξωτερικό - υψηλής πυκνότητας και στρατιωτικών προδιαγραφών - με το αντίστοιχο μοντέλο που κυκλοφορεί εδώ και κάποιο καιρό στις ΗΠΑ. Η προστατευτική αυτή θήκη "αγκαλιάζει" το iPad 2 καλύπτοντας την οθόνη και τις άκρες του, συνδέεται δε μαζί του ασύρματα (μέσω Bluetooth), εύκολα και γρήγορα. Το νεότερο, ανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο προσφέρει βελτιωμένη αίσθηση κατά τη χρήση, φέρει άλλωστε και ειδική εσοχή που στηρίζει το iPad 2 είτε όρθιο είτε πλάγια, κρατώντας το σε εργονομική θέση.

Το Logitech Wireless Speaker ανήκει στα περιφερειακά που ήταν ούτως ή άλλως συμβατά τόσο με τα tablet, όσο και άλλες συσκευές - οι εντυπώσεις από την παρελθούσα επαφή μας μαζί του ήταν θετικότατες. Αυτό αναλαμβάνει να αποδώσει τη μουσική που έχουμε αποθηκεύσει σε ένα tablet, ασύρματα, έως και 15 μέτρα μακριά από τη συσκευή (η απόσταση επικοινωνίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες). Το Wireless Speaker προσφέρει στερεοφωνικό ήχο και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του αρκεί για χρήση 10 ωρών περίπου. Και αυτό συνδέεται εύκολα μέσω Bluetooth, οπότε... όπου tablet και πάρτι!

Το Logitech Tablet Keyboard, τέλος, συνδυάζει επίσης βάση και πληκτρολόγιο, αλλά είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεταφέρεται εύκολα. Στήνεται "με δύο κινήσεις" και καθιστά εφικτή τη χρήση του tablet ως... laptop σχεδόν, οπουδήποτε. Η επικοινωνία του με την εκάστοτε συσκευή γίνεται κι εδώ μέσω Bluetooth, οπότε μπορεί να το αξιοποιεί κανείς και από απόσταση έως 10 μέτρων μακριά. Για το συγκεκριμένο περιφερειακό η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης έχει οριστεί στα €59.99, ενώ για τα Keyboard Case και Wireless Speaker στα €99.99. Όσοι πιστοί... και κάτοχοι tablet, προσέλθετε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ