Logitech: νέες θήκες για iPad Mini

Με πληκτρολόγιο ή χωρίς, ποιοτικές, ως το τέλος του έτους

Είναι γνωστό πως οι κάτοχοι των iPad δεν είναι μόνο από τους πλέον ενεργούς στην αγορά εφαρμογών για tablet και ψηφιακών περιοδικών, αλλά και στην αγορά περιφερειακών - και η Logitech έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή αξεσουάρ για ακριβώς αυτό το κοινό. Με δεδομένη, δε, τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του iPad Mini, οι Ελβετοί έχουν ήδη στην αγορά πολλαπλές προτάσεις για πληκτρολόγια και καλύμματα ειδικά σχεδιασμένα γι' αυτό. Αυτές τις ημέρες προσθέτουν και δύο ακόμη: τα Logitech Ultrathin Keyboard Folio και Logitech Folio Protective Case - τα οποία, αν κινούνται στο ίδιο επίπεδο ποιότητας που έχουμε και προσωπικά διαπιστώσει από το Keyboard Folio που χρησιμοποιούμε τακτικά, θα είναι αναμφίβολα δύο από τα καλύτερα αξεσουάρ της κατηγορίας τους.

Το Ultrathin Keyboard Folio λειτουργεί, όπως όλα τα προϊόντα αυτού του είδους, αξιοποιώντας ασύρματη διασύνδεση Bluetooth με το iPad MIni - και, παρά το μικρό του μέγεθος, προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση χάρις (και) στην ειδική διάταξη των πλήκτρων του. Προσφέρει πλήκτρα-συντομεύσεις χρησιμότατα στο λειτουργικό iOS® - όπως τα cut, copy και paste - ενώ μια πλήρης φόρτιση αρκεί για έως και 3 μήνες χρήσης. Το περιφερειακό ενεργοποιεί αυτόματα το iPad Μini μόλις η θήκη ανοίξει και το θέτει σε κατάσταση αδράνειας όταν κλείνει: με αυτόν τον τρόπο παρατείνεται η αυτονομία και των δύο συσκευών.

Το Folio Protective Case, από την άλλη πλευρά, είναι μια απλή αλλά καλοσχεδιασμένη κι ελαφριά θήκη που προστατεύει το iPad Μini κατά τη μεταφορά και χρήση. Είναι η λεπτότερη που έχει κατασκευάσει ποτέ η Logitech, αξιοποιεί ανθεκτικά υλικά που την καθιστούν αδιάβροχη, καλύπτει δε και τις δύο όψεις του iPad Mini προστατεύοντάς το από χτυπήματα και γρατσουνιές. Η θήκη αξιοποιείται και ως στήριγμα για το iPad Mini, σταθεροποιώντας το σε διάφορες θέσεις - από σχεδόν επίπεδη έως κατακόρυφη - ανάλογα με τη χρήση. Τα δύο προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας ως το τέλος του χρόνου: το Logitech Ultrathin Keyboard Folio αντί €79 και το Logitech Folio Protective Case αντί €49. Γιατί και το Mini... θέλει το αξεσουάρ του!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ