Logitech: ήχος... Boom, παντού

Καθ' οδόν στην ελληνική αγορά το νέο Mini Boombox

Είναι αλήθεια πως πολύς κόσμος δεν το... συνειδητοποιεί αρχικά, αλλά με την αγορά οποιουδήποτε σύγχρονου smartphone, tablet και laptop αποκτά παράλληλα ένα μουσικό player που μπορεί να έχει μαζί του ευκολότερα από ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σετ φορητών ηχείων που επικοινωνεί ασύρματα με αυτές τις συσκευές και... voila: μουσική παντού! Η ελβετική Logitech έχει μεγάλη παράδοση σε αυτήν την προϊοντική κατηγορία, η πλέον πρωτότυπη πρότασή της εδώ και κάποιο καιρό, όμως, ανακοινώθηκε μόλις πρόσφατα και λέγεται... Mini Βοοmbox!

Πρόκειται για ένα συνδυασμό ηχείου και μικροφώνου σε μικρό, εύχρηστο μέγεθος, το οποίο καθιστά εφικτή τη χρήση του τόσο για ακρόαση μουσικής, όσο και την απόδοση ανοιχτής τηλεφωνικής συνομιλίας. Αναλαμβάνει, δε, αυτές και άλλες... "αποστολές" σε συνεργασία με κάθε είδους συσκευή που αξιοποιεί το ασύρματο πρότυπο Bluetooth. Η αλήθεια είναι πως αρχικά το Mini Boombox... ξεγελά με το μικρό του μέγεθος. Όμως στο συμπαγές περίβλημά του εσωκλείει ειδικά σχεδιασμένο θάλαμο αντήχησης, ικανό να αποδώσει αξιοπρεπέστατα μπάσα, ενώ το ενσωματωμένο μεγάφωνο και μικρόφωνο μπορούν να διεκπεραιώσουν ασύρματα κλήσεις με ήχο για κλήσεις όπου κι αν βρίσκεται ο κάτοχος της εκάστοτε συσκευής.

Το Mini Boombox "αναγνωρίζουν" ασύρματα με τον συνήθη τρόπο όλα τα δημοφιλή smartphones, tablets και γενικότερα συσκευές συμβατές με Bluetooth και το προφίλ A2DP. Για τα κινητά συγκεκριμένα, συνεργάζεται και με το προφίλ HFP 1.5 (hands-free). Η εσωτερική του μπαταρία φορτίζεται μέσω σύνδεσης USB, προσφέροντας σε λειτουργία έως και 10 ωρών (ανάλογα πάντα με τη χρήση και τις συνθήκες περιβάλλοντος). Ο χειρισμός του, δε, γίνεται μέσω επιφάνειας αφής η οποία είναι και υπιοφωτιζόμενη, ώστε το Mini Boomox να μπορεί να αξιοποιηθεί και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή στο σκοτάδι. Το νέο περιφερειακό της Logitech θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσα στο Νοέμβρη, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €79.99 - οι πρακτικές μας εντυπώσεις από αυτό, λοιπόν, θεωρητικά δεν θα πρέπει ν' αργήσουν! Μέχρι τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ