LG G3, διαθέσιμο από την CosmOTE

Ταχύτητες σύνδεσης 4G και συνομιλίες με HD Voice από το top smartphone του καλοκαιριού

Το δεύτερο τρίμηνο της φετινής χρονιάς όσον αφορά στην κατηγορία των smartphones ανήκε πέρα από κάθε αμφιβολία στο Android, καθώς τα κορυφαία κινητά τριών κατασκευαστών - της Sony με το Xperia Z2, της HTC με το One M8 και της Samsung με το Galaxy S5 - κυκλοφόρησαν μέσα σε αυτό το διάστημα, στηριγμένα στο λειτουργικό της Google. Μένει ακόμη ένα για να... συμπληρωθεί το καρέ, όμως, και είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τον περισσότερο αξιόλογο διεκδικητή του "θρόνου του Android" φέτος. Αναφερόμαστε στο G3 της LG, το οποίο φιλοδοξεί όχι μόνο να επιτύχει υψηλότερους εμπορικούς στόχους από τον προκάτοχό του, το περυσινό G2, αλλά και να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό βάσει μιας σειράς στοιχείων.

Αυτό το κορυφαίο smartphone διαθέτει μέσα από το εμπορικό της δίκτυο εδώ και λίγες μέρες η CosmOTE, καθώς το LG G3 αφενός αξιοποιεί το δίκτυο υψηλών ταχυτήτων 4G της ελληνικής εταιρείας, αφετέρου είναι συμβατό με την αποκλειστική στο δίκτυο αυτό τεχνολογία HD Voice, η οποία εξασφαλίζει διαύγεια ήχου στις φωνητικές συνομιλίες με αντίστοιχες συσκευές. Το LG G3 διατίθεται στα €599 ευρώ - ή σε χαμηλότερη τιμή αν συνδυαστεί με προγράμματα χρήσης CosmΟΤΕ - σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, CosmΟΤΕ, "Γερμανός" και στο εμπορικό δίκτυο των αντιπροσώπων τους σε όλη την Ελλάδα. Ως προσφορά με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του, συνοδεύεται με δώρο ασύρματα ακουστικά της LG (HBS-800), αξίας €110.

Τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G3 τα είχαμε αναφέρει την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσής του, εν συντομία ωστόσο τα υπενθυμίζουμε στους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να ξέρουν για ποιούς λόγους το συγκεκριμένο smartphone θεωρείται φέτος σοβαρότατος αντίπαλος των αντίστοιχων κορυφαίων μοντέλων από τις Samsung, Sony και HTC: καλαίσθητο design, οθόνη 5.5 ιντσών και ανάλυσης 2560x1440 pixel, τετραπύρηνος επεξεργαστής SnapDragon με 2 ή 3 GB μνήμης λειτουργίας, κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel με μηχανισμό οπτικής σταθεροποίησης και εστίαση υποβοηθούμενη από laser, αποθηκευτικός χώρος 16 ή 32 GB επεκτάσιμος μέσω καρτών μνήμης microSD, αλλά και μεγάλη μπαταρία των 3000 mAh. Την συσκευή την έχουμε στην κατοχή μας εδώ και λίγες μέρες, εν αναμονή της αναλυτικής μας παρουσίασης λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ