Κλήρωση: LG Optimus L5 II

Το προσιτό κινητό της κορεάτικης εταιρείας, για έναν τυχερό ή τυχερή!

Όλοι μας βεβαίως θαυμάζουμε τα κορυφαία κινητά βασισμένα σε Android κόστους €700 "και άνω", όμως η αλήθεια είναι πως για ένα μεγάλο ποσοστό του καταναλωτικού κοινού απλούστερα - και σαφώς περισσότερο προσιτά - smartphones είναι "ό,τι πρέπει" (και όχι απλώς "μια χαρά"). Η LG έχει παράδοση και στις δύο κατηγορίες, στη δεύτερη ωστόσο το τελευταίο διάστημα προωθεί το Optimus L5 II, τον διάδοχο του περυσινού L5 που είχε επιτύχει πολύ καλό συντελεστή κόστους/αξίας για την κορεάτικη εταιρεία.

Το L5 II είναι ακόμη καλύτερο βάσει αυτού του κριτηρίου - όπως διαπιστώσαμε και μετά από τη σχετική δοκιμή στην παρουσίασή μας - αφού προσφέρει όλα τα σημαντικά, σε τιμή ακόμη χαμηλότερη από του αρχικού. Οι επιδόσεις του είναι ικανοποιητικότατες, η αυτονομία του μεγάλη, ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής του προσεγμένα. Είναι ένα smartphone που ανήκει μεν στη ζώνη κόστους "έως €200", όμως... "δανείζεται" και στοιχεία από υψηλότερες!

Αυτό το smartphone δίνει η LG Greece σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να αποκτήσει, μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4/8 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 5/8. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ