Κλήρωση: HTC Desire C

Το πιο προσιτό smartphone με Android 4, για δύο τυχερούς ή τυχερές!

Αν θέλει κανείς να μιλήσει με... ιστορικά στοιχεία, η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, του Android, συνήθως εμφανίζεται στην αγορά πρώτα σε smartphones με υπολογίσιμο κόστος. Και στην περίπτωση του 4.0 ή IceCream Sandwich περίπου το ίδιο συνέβη, όμως το κοινό που δεν θέλει να καταβάλλει 400 "και πάνω" ευρώ για ένα κινητό με την έκδοση αυτή του Android, έχει τουλάχιστον μία προσιτή επιλογή. Και... καμία έκπληξη που αυτήν τη συγκεκριμένη επιλογή την προσφέρει απ' όλους τους γνωστούς κατασκευαστές Androidών, πρώτη η HTC!

Το Desire C έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει οικονομικά τα περισσότερα από τα πράγματα που ζητά σήμερα ένας τυπικός χρήστης smartphone: κλήσεις και SMS, e-mail, Facebook, Twitter, όλων των ειδών τις βοηθητικές εφαρμογές, καθώς και φθηνά ή δωρεάν games. Είναι μικρό, ελαφρύ, όμορφα σχεδιασμένο, με επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και πλήρεις δυνατότητες διασύνδεσης. Αν εξαιρέσει κανείς την όχι κορυφαία του οθόνη και κάμερα, η γενική μας εντύπωση από αυτό είναι άκρως θετική, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και στη σχετική παρουσίαση. Για τα χρήματά του, δε, είναι εξαιρετικά θετική!

Αυτό ακριβώς το smartphone, σε μαύρο χρώμα, προσφέρει την ευκαιρία η HTC Hellas σε δύο φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 6/9 και οι νικητές ή νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Παρασκευή 7/9. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ