Κλήρωση ΓΕΡΜΑΝΟΣ: κερδίστε δύο κινητά 4G της MLS!

Τα ολοκαίνουργια MLS Diamond Fingerprint και MLS Energy για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές

To καλοκαίρι είναι για τα καλά πια εδώ, τα ταξίδια και οι βόλτες βρίσκονται πια σε... καθημερινή διάταξη και "εκεί έξω" γρήγορη σύνδεση με το Internet χρειαζόμαστε όλοι πια, για όλων των ειδών τους λόγους. Όσο ταχύτερο είναι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που αξιοποιεί κανείς γι' αυτήν την σύνδεση, τόσο περισσότερα πράγματα μπορεί να κάνει με αυτήν - κι όσο ικανότερο το smartphone που την προσφέρει, τόσο το καλύτερο.


Η αλυσίδα καταστημάτων "ΓΕΡΜΑΝΟΣ", ο No 1 προορισμός της αγοράς για smartphones[1], το γνωρίζει και προσφέρει σε δύο φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital την ευκαιρία να απολαύσουν το φετινό καλοκαίρι "συνδεδεμένοι" στο δίκτυο της COSMOTE σε ταχύτητες 4G με δύο καινούργια, κατάλληλα εξοπλισμένα κινητά της ελληνικής εταιρείας MLS: ένα MLS Diamond 4G Fingerprint και ένα MLS Energy 4G!

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με κομψό και minimal σχεδιασμό, το MLS Diamond 4G Fingerprint ξεχωρίζει για τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που ενσωματώνει στην πίσω πλευρά του: αυτός προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στον κάτοχό του και εύκολη πρόσβαση σε προκαθορισμένα apps, με ένα άγγιγμα. Έχει μεγάλη οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, 2 GB μνήμης λειτουργίας, 16 GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω καρτών μνήμης microSD σε 32 GB επιπλέον), κύρια κάμερα των 13 MP (με flash τεχνολογίας LED) στο πίσω μέρος και δευτερεύουσα των 5 ΜP στην πρόσοψη. Ο επεξεργαστής τεσσάρων πυρήνων του αναλαμβάνει να κάνει τα πάντα γρήγορα και άνετα, ενώ το κύκλωμα διασύνδεσης 4G/LTE λαμβάνει και στέλνει δεδομένα μέσω Internet σε... καταιγιστικούς ρυθμούς!

Εξίσου εντυπωσιακό είναι, άλλωστε, το MLS Energy 4G: φέρει και αυτό οθόνη 5 ιντσών, τεχνολογίας IPS και αντιθαμβωτική, ενσωματώνει μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία στα 4000mAh για υψηλή αυτονομία, ενώ με την κύρια κάμερά του στα 13 MP και την δευτερεύουσα της πρόσοψης στα 8 ΜP οι φωτογραφίες του είναι εντυπωσιακές είτε πρόκειται για... τις υποχρεωτικές σέλφιζ του καλοκαιριού, είτε για άλλα θέματα που ο κάτοχος του Energy 4G ενδιαφέρεται να κρατήσει για πάντα!

Και τα δύο smartphones ενσωματώνουν το σύστημα αναγνώρισης φωνής MAIC της MLS για την αξιοποίηση πολλών λειτουργιών με φωνητικές εντολές στην ελληνική γλώσσα, φέρουν, δε, προεγκατεστημένο και το γνωστό σύστημα πλοήγησης Destinator (επίσης με πλήρη υποστήριξη ελληνικών). Και τα δύο, άλλωστε, προσφέρουν πρόσβαση στο Internet σε πολύ υψηλές ταχύτητες χάρις στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο 1 δίκτυο στην Ελλάδα σε πληθυσμιακή κάλυψη της τάξης του 85% - για να είναι οι χρήστες του πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση της αλυσίδας καταστημάτων "ΓΕΡΜΑΝΟΣ", είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail και όχι μέσω Facebook μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο κάτω μέρος της παρούσας σελίδας. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" της σελίδας μας στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 13/7 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Πέμπτη 14/7. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

[1]όπως προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ