Κληρώσεις Χριστούγεννα 2012: Logitech K310

Τα φιλικά προς το νερό πληκτρολόγια, για 10 τυχερούς ή τυχερές!

Καλά, για τους... αδέξιους κι αδέξιες ανάμεσά μας, δεν τίθεται καν ζήτημα: όποτε η συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών PC πλησιάζει πληκτρολόγια κρατώντας κούπες με καφέ, αν τα δεύτερα είχαν φωνή, θα είχαμε ακούσε πολλά! Αλλά και οι υπόλοιποι χρήστες, οι προσεκτικοί, πιθανώς έχουν βαρεθεί να καθαρίζουν συχνά-πυκνά τα πληκτρολόγιά τους από στάχτες, σκόνη και λεκέδες. Ε, γι' αυτούς τους χρήστες - πρακτικά... όλους - η Logitech προωθεί αυτόν τον καιρό το πρώτο πληκτρολόγιο ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να αντιμετωπίζει τα συγκεκριμένα "θέματα". Με άλλα λόγια, το πρώτο πληκτρολόγιο που αντέχει κανονική, κανονικότατη... μπουγάδα!

Το Logitech είναι όντως το πρώτο προϊόν του είδους του το οποίο καθαρίζεται όχι απλώς εύκολα, αλλά ακόμη και... βίαια, με απευθείας ξέπλυμα σε νεροχύτη (!). Είναι ενσύρματο, όμως για να το καθαρίσει κανείς μπορεί να το βυθίσει σε νερό μέχρι και σε 28 εκατοστά βάθους - με άλλα λόγια, κρατώντας έξω από το νερό το καλώδιο, μπορεί να το καθαρίσει σαν... πιάτο κανονικά, αφού η κατασκευή του Κ310 είναι αδιάβροχη και στο πίσω μέρος του φέρει ειδικές οπές αποστράγγισης, που επιταχύνουν το στέγνωμα - και ναι, δεν περιμέναμε ποτέ να γράψουμε κάτι τέτοιο στην ίδια πρόταση με τη λέξη "πληκτρολόγιο"!

Αυτό το πρωτότυπο προϊόν προσφέρει την ευκαιρία η Logitech Greece σε 10 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 27/12 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 7/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ