Κληρώσεις Πρωτοχρονιά 2012: HTC Desire X

Κομψό, ποιοτικό, πληρέστατο Android smartphone, για έναν τυχερό ή τυχερή!

Με την τεχνολογία που αξιοποιούν οι φορητές συσκευές να έχει κάνει θεαματικά άλματα τους τελευταίους 18 μήνες, δεν εκπλήσσει κανέναν το γεγονός πως μοντέλα smartphones που άλλοτε κόστιζαν ο,τιδήποτε άνω των €500-€600 στο τέλος της χρονιάς που διανύουμε κινούνται σε πολύ περισσότερο... γήινα επίπεδα. Η HTC, δε, ανήκει πέρα από κάθε αμφιβολία στις εταιρείες εκείνες που επί σειρά ετών επιδιώκουν να κάνουν (και) αυτό ακριβώς: να φέρουν χαρακτηριστικά και δυνατότητες των "μεγάλων" smartphones σε μοντέλα που κινούνται στο "ψυχολογικό όριο" των €300 όσον αφορά στο κόστος. Η συγκεκριμένη εταιρεία, δε, τα καταφέρνει σε βαθμό αξιοθαύμαστο, αν κρίνει κανείς από το ολοκαίνουριο Desire X!

Πρόκειται για smartphone στηριγμένο σε πρόσφατη έκδοση του Android (την 4.0 ή Icecream Sandwich), εξοπλισμένο με οθόνη 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή, ικανή κάμερα, το σύστημα Beats Audio που βελτιώνει την απόδοση του ήχου και όλες τις ευκολίες που περιμένει κάποιος από ένα κορυφαίο κινητό τηλέφωνο. Με τη διαφορά, ωστόσο, πως το κόστος του δεν είναι... αυτό ενός κορυφαίου κινητού τηλεφώνου, μα πολύ πιο κοντά στο "ψυχολογικό όριο" που αναφέραμε. Αυτό που αφορά τον περισσότερο κόσμο, με άλλα λόγια!

Αυτό ακριβώς το smartphone δίνει η HTC Greece σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν, μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει ως την Κυριακή 6/1 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 7/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ