Κληρώσεις Kingston κι HTC: Οι νικητές

Ποιοί ή ποιές κέρδισαν τα smartphones και τον δίσκο τεχνολογίας SSD;

Παρά το γεγονός ότι ο Αύγουστος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε καμία περίπτωση ο πλέον... εντατικός μήνας για surfing (τουλάχιστον όχι για Web surfing!), η συμμετοχή του κοινού στις δύο τελευταίες κληρώσεις μας ήταν αληθινά εντυπωσιακή. Η μία αφορούσε στον εξαιρετικό δίσκο τεχνολογίας SSD της Kingston, τον HyperX 3K χωρητικότητας 120 GB, ενώ η άλλη σε δύο smartphones με Android 4.0, τα Desire C της HTC. Είναι δύο προϊόντα που μάς άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις - η γνώμη μας γι' αυτά εδώ και εδώ αντίστοιχα - γι' αυτό και είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι που τρεις άνθρωποι από το κοινό του Αθηνόραμα Digital θα τα αξιοποιήσουν και θα τα χαρούν.

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις λοιπόν - πέρα από τις ευχαριστίες μας στις Kingston και HTC για τα δώρα που προσέφεραν -οι τρεις φίλοι φίλοι και φίλες που κερδίζουν τα δώρα των συγκεκριμένων κληρώσεων είναι οι:

Τα δύο Desire C κερδίζουν οι

Αλεξία Μάντου και Δημήτρης Νικόπουλος,

ενώ τον δίσκο SSD της Kingston κερδίζει ο Σωτήρης Μπούτρης.

Όπως πάντοτε τα συγχαρητήριά μας στους νικητές και νικήτριες, αλλά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στη σχετική κλήρωση. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί και παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας για την παραλαβή των δώρων τους. Απ' όσους φίλους και φίλες δεν κέρδισαν κάτι σε αυτήν την κλήρωση, ζητούμε... λίγη υπομονή. Καινούργιες κληρώσεις έρχονται σύντομα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ