Καλή νέα χρονιά σε όλους και όλες!

Ευχές για ένα ευτυχισμένο, πάντοτε συναρπαστικό 2012

Έτσι είναι τα... κλισέ στο δημοσιογραφικό χώρο: είτε τα αγνοείς εντελώς (και ρισκάρεις να εκτεθείς στα μάτια αυτών που δεν θα καταλάβουν πως το έκανες από πρόθεση), είτε τα σέβεσαι γι' αυτό που είναι (τίποτε περισσότερο ή τίποτε λιγότερο) και τ' ακολουθείς. Κλισέ λοιπόν, μεν, αλλά απολύτως ουσιαστικό αν το απογυμνώσει κανείς από την κοινοτυπία των λέξεων που ακούγονται παντού και κρατήσει μόνο την ουσία του: "Καλή Χρονιά"! Τις αληθινά θερμότερες ευχές μας για ένα καλύτερο, περισσότερο γόνιμο, περισσότερο ψύχραιμο, τελικά περισσότερο ευτυχισμένο 2012.

To Αθηνόραμα Digital θα επιστρέψει στην κανονική ροή της ύλης του τη Δευτέρα, 9/1 - και η επόμενη εβδομάδα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση στον κόσμο, η αμερικανική CES, θα λάβει χώρα από την Τρίτη έως την Παρασκευή. Από τη φετινή διοργάνωση περιμένουμε πολλά ενδιαφέροντα σε μία σειρά από προϊοντικές κατηγορίες και, γιατί όχι, μερικές εκπλήξεις που μάς έλειψαν το 2011.

Στις ημέρες που απομένουν μέχρι τότε, δεν μπορούμε παρά να προτείνουμε την ανάγνωση του ειδικού αφιερώματός μας Ανασκόπηση της Χρονιάς 2011, το οποίο συνοψίζει τα σημαντικότερα γεγονότα που αξίζει να "κρατήσει" το κοινό του home entertainment από τη χρονιά που πέρασε. Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, πως η μεγάλη κλήρωση της Wind ολοκληρώνεται επίσης τη Δευτέρα, 9/1, ενώ οι εορταστικές του Αθηνόραμα Digital το βράδυ της Κυριακής, 8/1. Ευχόμαστε για τις παραπάνω καλή επιτυχία σε όλους και όλες και, φυσικά, καλή χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ