Καλές γιορτές, καλή χρονιά, πολλές κληρώσεις!

Αποχαιρετούμε το 2014 με θερμές ευχές, δώρα αξίας άνω των €4000 και θέματα-highlights

Έτσι είναι τα κλισέ τα δημοσιογραφικά: είτε τ' αγνοείς εντελώς (ρισκάροντας να εκτεθείς στα μάτια όσων δεν καταλάβουν πως το έκανες από πρόθεση), είτε τα σέβεσαι γι' αυτό που είναι και εν τέλει... τ' ακολουθείς. Κλισέ λοιπόν, μεν, αλλά σημαντικό αν το απογυμνώσει κανείς από την κοινοτυπία των λέξεων και κρατήσει μόνο την ουσία: "Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά"! Τις αληθινά θερμότερες ευχές μας σε όλους και όλες για ξεκούραση κι ευτυχισμένες στιγμές μέσα στις γιορτές, καθώς και ένα καλύτερο, περισσότερο γόνιμο, περισσότερο ψύχραιμο, περισσότερο ευτυχισμένο 2015.

To Αθηνόραμα Digital θα επιστρέψει στην κανονική ροή της ύλης του την Τετάρτη, 7/1 - εγκαίρως για να αναφέρουμε όλα όσα ενδιαφέροντα θα επιδειχθούν στη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας που θα έχει μόλις ολοκληρωθεί, την αμερικανική CES. Από τη φετινή διοργάνωση περιμένουμε εξελίξεις σε μία σειρά από προϊοντικές κατηγορίες και καλώς εχόντων των πραγμάτων και... κάποιες εκπλήξεις - οι οποίες, για να είμαστε ειλικρινείς, μάς έλειψαν μέσα στο 2014. Από το 2015 ζητάμε περισσότερη καινοτομία στην τεχνολογία - όχι με την άδεια έννοια του όρου που έχουν... βιάσει σημασιολογικά οι κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια, αλλά την ουσιαστική που μπορεί να γίνει αντιληπτή από το κοινό - και η έκθεση της CES είναι ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης για κάτι τέτοιο.

Στις ημέρες που απομένουν μέχρι τότε, δεν μπορούμε παρά να προτείνουμε θέματα-highlights από την ύλη μας των τελευταίων ημερών. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει βέβαια το μεγάλο μας αφιέρωμα Home Cinema 2015, όμως άλλα άρθρα που αποδείχθηκαν αυτές τις ημέρες δημοφιλή περιλαμβάνουν τη σύγκρουση άγνωστων hackers συμφερόντων Βόρειας Κορέας με τη Sony Pictures (και την... online νίκη της δεύτερης εν τέλει), το ζήτημα της Δικτυακής Ουδετερότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την επιστροφή του ήχου υψηλής πιστότητας και τα σινεμά "επόμενης γενιάς" της Dolby. Για τους φίλους και φίλες που για κάποιο λόγο δεν το προηγούμενο διάστημα δεν επισκέφθηκαν στις σχετικές σελίδες, τα θέματα αυτά αξίζουν σαφώς ανάγνωσης.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, πως σε εξέλιξη βρίσκονται οι εορταστικές μας κληρώσεις που θα διαρκέσουν έως και τις 11/1. Τα δώρα φέτος περιλαμβάνουν σχεδόν... τα πάντα, από PlayStation4, PlayStation3 και PlayStation Vita, μέχρι smartphones, περιφερειακά για PC, αξεσουάρ για tablet και βέβαια δεκάδες video games. Για όλες τις παραπάνω κληρώσεις ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και όλες και, για μία ακόμη φορά, καλή χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ