Intersys: αντιπροσώπευση της Olympus

Αντί της Fotomatic, εν όψει καλοκαιριού

Με τις εξαγορές, συγχωνεύσεις και γενικότερες και ανακατατάξεις που συμβαίνουν στην παγκόσμια αγορά της τεχνολογίας την τελετυταία τριετία, λογικό έως αναμενόμενο είναι να υπάρχουν αντίστοιχες αλλαγές και σε χώρες όπου μεγάλες πολυεθνικές δεν έχουν επίσημη παρουσία με θυγατρική τους, αλλά δραστηριοποιούνται μέσω αντιπροσώπων. Η Olympus είναι μία από τις εταιρείες αυτές, της οποίας τα προϊόντα προωθούνταν στην Ελλάδα για πάρα πολύ καιρό - σε καμία περίπτωση όσο καλά όσο θα μπορούσαν, ομολογουμένως - από τη Fotomatic. Αυτό εδώ και μερικές ημέρες δεν ισχύει πλέον: η επίσημη αντιπρόσωπος της Olympus για τη χώρα μας είναι πλέον η Intersys, γεγονός που (θέλουμε να πιστεύουμε) αλλάζει τα πράγματα προς το καλύτερο.

H Olympus ανήκει στις πρωταγωνίστριες, ιστορικές εταιρείες του χώρου της ψηφιακής φωτογραφίας, με μοντέλα για όλα σχεδόν τα επίπεδα τιμών και απαιτήσεων. Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει εξαιρετικές προτάσεις τόσο στις κατηγορίες των ψηφιακών φωτογραφικών "τσέπης", όσο και στην επόμενη από αυτές κατηγορία, της μικρής σε διαστάσεις αλλά υψηλότερων δυνατοτήτων. Την τελευταία εκπροσωπούν οι περίφημες Pen, από τις πρώτες ψηφιακές φωτογραφικές που αξιοποίησαν το σύστημα λήψης Micro Four Thirds. Προτάσεις η γνωστή εταιρεία έχει και στην κατηγορία των DSLR, αλλά και των αξεσουάρ - φακών, περιφερειακών κλπ. - για τις τελευταίες. Παρά το γεγονός ότι η "μαμά" Olympus βρέθηκε τους προηγούμενους μήνες "στο μάτι του κυκλώνα" λόγω οικονομικών σκανδάλων και εγκληματικής κακοδιαχείρισης, δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία της έχουν να δώσουν πάρα πολλά στην παγκόσμια αγορά της ψηφιακής φωτογραφίας. Και κατ' επέκταση στην ελληνική.

Η Intersys είναι εταιρεία καθιερωμένη στο χώρο της τεχνολογίας, του home entertainment και της δημιουργικής φωτογραφίας/video εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αντιπροσωπεύει επιτυχώς - με την συνολική έννοια της πώλησης, προώηθησης υποστήριξης και service - πολυεθνικές όπως η Canon, η Pioneer και η Toshiba. Εν όψει καλοκαιριού και της (παραδοσιακά) έντονης κινητικότητας στην αγορά της ψηφιακής φωτογραφίας, καλύτερο timing για την έναρξη της επίσημης αντιπροσώπευσης της Olympus από νέα, με περισσότερες φιλοδοξίες εταιρεία, δύσκολα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Ίδωμεν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ