iFeelKid: νέες εκπομπές, σε Web και app

Και χορηγίες επικοινωνίας, πάντοτε για τους μικρούς μας φίλους, μέσα στο Δεκέμβριο

Ο iFeelΚid.gr, o πρώτος (και μόνος) Δικτυακός σταθμός του οποίου το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο ειδικά για παιδιά, συνεχίζει να εξελίσσεται και να ενισχύει την παρουσία του στην ελληνική αγορά. Μετά από την εφαρμογή για iPhone, iPad και iPod Touch που αναμεταδίδει το πρόγραμμά του στις συσκευές της Apple, προετοιμάζει το έδαφος για αντίστοιχη έκδοση που θα προσφέρει αντίστοιχες λειτουργίες σε συσκευές βασισμένες σε Android, προχωρά σε νέες συνεργασίες και υποστηρίζει επικοινωνιακά εκδηλώσεις εστιασμένες πάντοτε στα μικρά σε ηλικία παιδιά.

Συγκεκριμένα: ο iFeelKid ξεκινά εκπομπές που επιμελούνται η Ράνια Θρασκιά, η Μαίρη Στραβοράβδη και η Amelie (υποθέτουμε... όχι η ίδια), με έμφαση στις Πέμπτες, Παρασκευές και Σάββατα κάθε εβδομάδας. Η εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά λέγεται "Αυστηρώς κατάλληλο για ανηλίκους" και σε αυτήν παιδοψυχολόγοι, παιδίατροι κι εκπαιδευτικοί θα μοιράζονται μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις τους προκειμένου να απαντούν σε ερωτήσεις και απορίες γονέων με μικρά παιδιά. Θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 16.00 μμ. Η εκπομπή της Μαίρης Στραβοράβδη, από την άλλη, είναι η "Παιδική Ατζέντα της Πόλης", η οποία θα κάνει προτάσεις ανάμεσα στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, πάντοτε σχετικές με το παιδί, κάθε Πέμπτη (17.00-17.30 μμ/18.30-19.00 μμ.) και Παρασκευή (10.00-10.30 π.μ/11.30-12.00 π.μ. και 18.00-19.00 μμ). Η Amelie, τέλος, θα παρουσιάζει τα "Μουσικά Παραμύθια με Τέχνη", εστιάζοντας στους μύθους απ' όλο τον κόσμο, κάθε Σάββατο στις 10.00 π.μ. Οι εκπομπές έχουν ήδη ξεκινήσει και μεταδίδονται κανονικά στο πρόγραμμα του iFeelKid.

Ο Δικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός, τέλος, έχει αναλάβει το ρόλο χορηγού επικοινωνίας σε εκδηλώσεις του Δεκέμβρη, πάντοτε σχετικές με το παιδί. Η πρώτη αφορά στην παρουσίαση από τις εκδόσεις "Μεταίχμιο" του Jurgen Bancherous, του συγγραφέα των παιδικών βιβλίων με πρωταγωνιστή τον... μόνο σε ηλικία μικρό Detective Klooz. Η δεύτερη αφορά στο Christmas Factory, το "παιχνιδοεργοστάσιο" με δραστηριότητες για παιδιά που θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, για όλη την εορταστική περίοδο (6/12-6/1). Τα εύσημα στον iFeelKid για την ενεργή συμμετοχή του σε όλα αυτά και... αναμένουμε συνέχεια!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ