HTC One M9: διαθέσιμο από την COSMOTE

Ικανότερος επεξεργαστής, καλύτερη κάμερα, Δικτυακή πρόσβαση σε ταχύτητες 4G+

Με την "σειρά 2015" των top smartphones βασισμένων σε Android να γίνεται σιγά-σιγά διαθέσιμη και στο κοινό, μετά από τα Samsung Galaxy S6/S6 Edge τη θέση της στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων βρίσκει και η νέα πρόταση της HTC, το Οne M9. Η ανακοίνωσή του δεν είχε εν πολλοίς εκπλήξει κανέναν (χάρις στις διαρροές που αποκάλυψαν πρόωρα και τα τρία "μεγάλα" Androidή μέχρι στιγμής), ενώ οι πρώτες εντυπώσεις από την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ μιλούσαν για ένα εξελικτικό μοντέλο σε σχέση με το περυσινό One M8, το οποίο στον φωτογραφικό τομέα δεν ικανοποιούσε παρά την αλλαγή της κύριας κάμερας. Έκτοτε η HTC έχει κυκλοφορήσει σημαντικές αναβαθμίσεις λογισμικού για το μοντέλο αυτό - και ουκ ολίγες που βελτιώνουν πάρα, πάρα πολύ τις επιδόσεις της κάμερας του One M9 - γι' αυτό και αποτελεί πια σοβαρή αντιπρόταση στις "ναυαρχίδες" της Samsung.

Υπενθυμίζουμε πως το HTC One M9 ενσωματώνει οθόνη αφής 5 ιντσών (ανάλυσης 1080p και ενισχυμένης προστασίας με τη χρήση Gorilla Glass 4), επεξεργαστή Snapdragon 810 οκτώ πυρήνων, μνήμη λειτουργίας που ανέρχεται στα 3GB και 32 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η κάμερα τεχνολογίας UltraPixel στην πρόσοψή του αξιοποιεί ευρυγώνιο φακό και συλλαμβάνει τις δημοφιλείς... selfies με εντυπωσιακή λεπτομέρεια τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, ενώ η κύρια κάμερα των 20 Megapixel στο πίσω μέρος του αναλαμβάνει επαγγελματικού επιπέδου λήψεις και εγγραφή video υπερυψηλής ευκρίνειας. Είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από κράμμα μετάλλου, χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό design και προσφέρει τον πιθανώς κορυφαίο για φορητή συσκευή ήχο, τεχνολογίας BoomSound.

Το HTC One M9 διατίθεται εμπορικά από την COSMOTE - καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ- και αξιοποιεί σημαντικές τεχνολογίες του δικτύου της, όπως την HD Voice για διαυγέστατες φωνητικές κλήσεις και βέβαια την πρόσβαση στο Internet σε ταχύτητες 4G+ (μεταφορά δεδομένων σε ρυθμούς έως και 300 Mbps). To κόστος του ανέρχεται στα €769, μπορεί δε να αποκτηθεί με λιγότερα με σύνδεση στα προγράμματα χρήσης της COSMOTE. Οι πρακτικές μας εντυπώσεις από αυτό, σύντομα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ