HTC Desire 510: ποθητό, κέρδισέ το!

To εισαγωγικό κινητό 4G της γνωστής εταιρείας, με τις αξιόλογες δυνατότητες και την προσιτή τιμή, για έναν τυχερό ή τυχερή

Ελάχιστες είναι οι κατασκευάστριες εταιρείες που έχουν προσφέρει "βαθμούς καλαισθησίας" στα smartphones με Android, όσους έχει προσφέρει η HTC. Οι Ταϊβανέζοι καθιέρωσαν σχεδιαστική "σχολή" με τη σειρά των One, όμως στοιχεία αυτού του design χαρακτηρίζουν και τις μεσαίου επιπέδου προτάσεις τους, όπως αυτή των Desire. Το πλέον ισορροπημένο μέλος αυτής της σειράς όσον αφορά στις δυνατότητες, τις επιδόσεις και το κόστος απόκτησης είναι το Desire 510, το οποίο έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και σχόλια από τον ειδικό Τύπο - και τώρα ένας φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital έχει την ευκαιρία να το κάνει δικό του ή δικό της χάρις στην κλήρωση που διοργανώνει η HTC Greece!

To Desire 510 κοστίζει μόλις €179 (η τιμή είναι προτεινόμενη λιανικής αλλά μπορεί να βρεθεί και με ακόμη λιγότερα με τη σχετική έρευνα αγοράς), κατορθώνει ωστόσο να προσφέρει χαρακτηριστικά μέχρι πρότινος διαθέσιμα μόνο σε ακριβές συσκευές. Συνδέεται στο Internet, για παράδειγμα, με τις υψηλές ταχύτητες που επιτρέπουν τα δίκτυα τηλεφωνίας 4G, στηρίζεται σε επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων και η μεγάλη οθόνη του των 4.7 ιντσών μπορεί να προβάλλει πλήθος πληροφοριών ποιοτικά. Σε αυτό έχει συμβάλλει, άλλωστε, και η ίδια η HTC σε επίπεδο λογισμικού, αφού το διάσημό της σύστημα Blinkfeed αντλεί ενημερώσεις από τα κοινωνικά δίκτυα και τα Web sites που έχει επιλέξει ο χρήστης και τις εμφανίζει στην αρχική οθόνη του Desire 510 αυτόματα και καλαίσθητα.

Αυτό το smartphone έχει την ευκαιρία, χάρις στην HTC Greece, ένας τυχερός ή τυχερή να αποκτήσει μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Η κλήρωση αυτή της HTC Greece και του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 19/4. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 20/4. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ