Fun Fridays, με κινητά της HTC

Διαδοχικές κληρώσεις μέσω Facebook, Wildfire S για τους τυχερούς

Το World Mobile Congress είναι η μεγαλύτερη έκθεση με θέμα τις τηλεπικοινωνίες και στο πλαίσιό της όλοι οι μεγάλοι "παίκτες" της αγοράς αυτής πραγματοποιούν κάθε χρόνο μερικές από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις τους. Η HTC, ανήκοντας εδώ και χρόνια στους "παίκτες" αυτούς, φέτος σκοπεύει να υποδεχθεί την έκθεση με μία πρωτότυπη προωθητική ενέργεια, τις... Fun Fridays. Για όλο το Φεβρουάριο η HTC διοργανώνει κάθε Παρασκευή - και μόνο για τις μέρες αυτές - ισάριθμες κληρώσεις, των οποίων οι νικητές ή νικήτριες κερδίζουν το Wildfire S, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα smartphones με λειτουργικό Android της εταιρείας.

Συγκεκριμένα: κάθε Παρασκευή του Φεβρουαρίου - στις ημερομηνίες 10/2, 17/2 και 24/2 δηλαδή - οι φίλοι και οι φίλες των μοντέρνων smartphones έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της HTC στο Facebook, να γίνουν μέλη (το γνωστό "να κάνουν Like") και να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από το post της κλήρωσης, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή τους σ' αυτήν. Ο διαγωνισμός κάθε εβδομάδας ξεκινά το πρωί και ολοκληρώνεται στο τέλος της ίδιας ημέρας, ενώ ο νικητής του HTC Wildfire S ανακοινώνεται αμέσως μετά.

Την περασμένη Παρασκευή 3/2 πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση των Fun Fridays, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία αφού αύξησε κατά 35% τους εγγεγραμένους φίλους και φίλες της HTC στο Facebook. Και η επόμενη κλήρωση είναι προ των πυλών. Την αμελείς; Εννοείται πως όχι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ