Φωτογράφισε την Ευαγγελία Αραβανή... επαγγελματικά!

Σε καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος, με ψηφιακές SLR

Η κατηγορία των ψηφιακών φωτογραφικών "τσέπης" διέρχεται κρίση όχι μόνο λόγω της... γνωστής κρίσης, αλλά και λόγω των αλμάτων βελτίωσης που έχουν σημειώσει οι κάμερες των smartphones. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως έχουν προκύψει "υβρυδικές" κατηγορίες όπως αυτή π.χ. των NEX της Sony, οι οποίες "δανείζονται" χαρακτηριστικά από τις... "πραγματικές" ψηφιακές φωτογραφικές πλέον, τις DSLR. Οι τελευταίες, ωστόσο, παραμένουν η καλύτερη επιλογή για ανθρώπους που ενδιαφέρονται ν' ασχοληθούν με την ψηφιακή φωτογραφία - και η αλυσίδα καταστημάτων "Κωτσόβολος" ολοφάνερα το γνωρίζει, αν κρίνουμε από την αφιερωματική εβδομάδα "Photomania" που οργανώνει αυτές τις μέρες.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας αυτής η αλυσίδα "Κωτσόβολος" κάνει δύο πράγματα. Ένα, σε συνεργασία με το περιοδικό "Φωτογράφος" διοργανώνει πρακτικά, "επιτόπου" σεμινάρια σε συγκεκριμένα καταστήματά του. Εκεί "στήνεται" ένα μικρό φωτογραφικό studio, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε επαγγελματικό... photoshoot με μοντέλο την διάσημη Ευαγγελία Αραβανή και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα από παρευρισκόμενο επαγγελματία φωτογράφο. Εννοείται πως χρησιμοποιούνται ψηφιακές φωτογραφικές DSLR ώστε οι ερασιτέχνες να έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τα πλεονεκτήματα των τελευταίων, αξιοποιώντας την όμορφη παρουσία της Αραβανή φυσικά!

Τα επαγγελματικά photoshoots με την Ελευθερία Αραβανή και μέλη του περιοδικού "Φωτογράφος" έχουν προγραμματιστεί για:

- την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens,

- το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 16.00 στο κατάστημα Κωτσόβολος στο Smart Park και ξανά
- την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο The Mall Athens από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 16.00.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας "Photomania" η αλυσίδα καταστημάτων "Κωτσόβολος" κάνει βεβαίως και εμπορικές προσφορές τόσο σε ψηφιακές φωτογραφικές DSLR, όσο και σε compact. Ενδεικτικά αναφέρονται compact μοντέλα των Olympus με οπτικό zoom 10x στα €89 και Nikon με ανάλυση αισθητήρα στα 16 MPixel και 26x οπτικό zoom στα €179, αλλά και DSLR της Canon με ανάλυση αισθητήρα στα 18MPixel και φακό 18-55mm στα €649. Υποψιαζόμαστε ότι αυτές είναι μόνο οι κραυγαλέες προσφορές, γι' αυτό και μία επίσκεψη στα καταστήματα "Κωτσόβολος" απ' όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την πρώτη τους ή νέα ψηφιακή φωτογραφική, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα. Ε, τώρα αν... εντελώς τυχαία... είναι κι εκείνες τις ημέρες και ώρες που θα πραγματοποιηθούν τα photoshoots με την Ευαγγελία Αραβανή... κατανοητή η σύμπτωση!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ