Δώρα επικοινωνίας από την CosmOTE, εορταστικά

Για το κοινό της και τα... αγαπημένα πρόσωπα του κοινού της, γενναιόδωρα και φέτος

Στο πνεύμα των εορτών όλοι θέλουμε κάθε χρόνο να κάνουμε μικρά και μεγάλα δώρα στους δικούς μας ανθρώπους - και η CosmOTE, που σαφώς το γνωρίζει, το αξιοποιεί έξυπνα για τρίτη συνεχόμενη φορά φέτος προσφέροντας στους συνδρομητές της συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής τηλεφωνίας δώρα επικοινωνίας που αυτοί με τη σειρά τους μπορούν να δωρίσουν σε τρεις άλλους πελάτες CosmOTE της επιλογής τους. Τα δώρα περιλαμβάνουν 100 λεπτά δωρεάν ομιλίας προς πελάτες όλων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας, 200 SMS επίσης προς πελάτες όλων των δικτύων, καθώς και 300 ΜΒ δεδομένων για χρήση από εφαρμογές mobile Internet.

Η διαδικασία είναι φέτος απλούστερη από ποτέ: το μόνο που έχει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος κι ενδιαφερόμενη είναι να στείλει το μήνυμα "ΔΩΡΑ" στο 1256 (το μήνυμα δεν χρεώνεται) και στη συνέχεια να μεταβεί στην ειδική σελίδα της CosmOTE όπου μπορεί να εισάγει τον κωδικό που θα λάβει ως απάντηση στο μήνυμα που έστειλε. Σε αυτή τη σελίδα ο πελάτης CosmOTE μπορεί να ορίσει μέχρι τρεις αριθμούς CosmOTE ως παραλήπτες των δώρων, χαρίζοντας στον καθένα τα προαναφερθέντα λεπτά ομιλίας, μηνύματα ή όγκο δεδομένων για χρήση στο Internet. Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, μπορεί και ο αποστολέας να κερδίσει εντελώς δωρεάν 300 ΜΒ δεδομένων για Δικτυακή χρήση, κάνοντας απλώς share τη συμμετοχή του στο Facebook.

Η προσφορά αυτή της CosmOTE ισχύει έως την Τετάρτη, 7/1 και κάθε ένα από τα σχετικά δώρα θα πρέπει να αξιοποιηθεί μέσα σε 7 ημέρες από την ενημέρωση του αποδέκτη του καθενός. Για να τα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα αγαπημένα πρόσωπα που θα λάβουν τα δώρα, κοινώς, οι πελάτες της εταιρείας που θέλουν να τα στείλουν καλό θα ήταν να... μην το καθυστερούν. Κλικ, κλικ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ