Διαγωνισμός Αγ. Βαλεντίνου 2015: Νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κερδίζουν τα smartphones και τα PS Vita με τα games τους, τελικά;

Στα 5.5 χρόνια διαδρομής του Αθηνόραμα Digital δεν θυμόμαστε να έχουμε ξαναεκπλαγεί δυσάρεστα με το κοινό μας, όμως... υπάρχει για όλα η πρώτη φορά, μάλλον - και αυτό ακριβώς συνέβη στο διαγωνισμό που διοργανώσαμε φέτος για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή αλλιώς "τη γιορτή των ερωτευμένων" όπως είναι γνωστή. Είναι αλήθεια πως είχαμε θέσει συγκεκριμένους όρους στον διαγωνισμό αυτό, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε πως θα ήταν πραγματικά ζευγάρια - και πιθανότατα νέων ανθρώπων - αυτά που θα απολάμβαναν τα ειδικά δώρα που είχαμε εξασφαλίσει με τη συνεισφορά των Crypto και Sony Hellas.

Ενώ όμως περιμέναμε να... ακούσουμε αρνητική κριτική για το γεγονός ότι οι όροι απέκλειαν τα παντρεμένα ζευγάρια ή για το γεγονός ότι τα δώρα είχαν επιλεγεί "γι' αυτόν και γι' αυτήν" εστιάζοντας στα ετεροφυλόφυλα και όχι τα ομοφυλόφυλα ζευγάρια (αν και δεν θα είχαμε πρόβλημα και με τη δική τους συμμετοχή), η έκπληξη ήλθε από αλλού: δεν είχαμε καμία συμμετοχή που να πληρεί τους όρους που θέσαμε. Όρους που - στην εποχή της δημοσίευσης... άλλων κι άλλων στο Facebook - δεν θεωρήσαμε παράλογους: όταν όλα έχουν ειπωθεί, ένα απλό φιλί ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους ανθρώπους είναι το... πλέον σύνηθες στο πλαίσιο της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Το πιο απλό, το πλέον συμβολικό.

Σε κάθε περίπτωση, αφού δεν υπήρξαν ζευγάρια συμμετεχόντων για να κερδίσουν μαζί τα δύο κινητά και τα δύο PS Vita, τα δωρίζουμε σε τέσσερις τυχαίους ανθρώπους από όσους "έχουν κάνει Like" στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα δύο Gigabyte G-Smart Mika M3, ευγενική προσφορά της ελληνικής Crypto, κερδίζουν οι Λουκία Κόπιτσα και Έλενα Χαβιάρογλου. Τα δύο PlayStation Vita και τα games τους, ευγενική προσφορά της Sony Hellas, κερδίζουν οι Αλέξανδρος Μπέλλος και Τάσος Ζώτος. Όλοι οι νικητές και νικήτριες μπορούν, αφού δεν τίθεται θέμα για την... αυριανή γιορτή των ερωτευμένων, να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τη Δευτέρα 16/2 (παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για τις λεπτομέρειες). Και... τί να πούμε; Ελπίζουμε σε μελλοντικό διαγωνισμό του Αγίου Βαλεντίνου να επιδείξουν οι ερωτευμένοι κι ερωτευμένες τόσο... θάρρος όσο επιδεικνύουν καθημερινά σε άλλες συνθήκες με τόσες και τόσες προσωπικές δημοσιεύσεις στο Facebook!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ