ΔΕΘ 2011: Η περιοχή Ε-Gaming

Με χορηγό τη Wind, στιγμιότυπα από την έκθεση

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ομολογουμένως έχει γνωρίσει και καλύτερες μέρες από αυτές που προσέφερε στους επισκέπτες της (και το κοινό της συμπρωτεύουσας γενικότερα) την εβδομάδα που μας πέρασε. Υπήρξαν, πάντως, και τμήματά της που είχαν περισσότερο ενδιαφέρον για το κοινό που αγαπά την τεχνολογία και την ηλεκτρονική διασκέδαση - όχι τυχαία, ένα από αυτά ήταν το σχετικό με τα video games όπως τα απολαμβάνουμε σήμερα με συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας όπως το Xbox 360, αλλά και smartphones ή tablet βασισμένα σε Android. Χορηγός στο τμήμα της ΔΕΘ 2011 που ήταν αφιερωμένο στο E-Gaming ήταν η Wind και στο σχετικό χώρο είχε το δικό της περίπτερο, όπου ενημέρωσε χιλιάδες επισκέπτες για τα smartphones που προωθεί και τα προγράμματα χρήσης data που συνδυάζει με αυτά.

Στο περίπτερο αυτό οι άνθρωποι της Wind έδωσαν τη δυνατότητα στο κοινό να δοκιμάσει "από πρώτο χέρι" μερικά από τα πιο δημοφιλή smartphones της αγοράς αυτή τη στιγμή, όπως το iPhone 4, το ΖΤE Blade, το HTC Desire, το Huawei IDEOS, το Sony Ericsson X10 mini και αρκετά άλλα. Πολύ καλή "πρεμιέρα" στη φετινή ΔΕΘ είχε την ευκαιρία να κάνει και το ZTE Carl, το προσιτό νέο smartphone που η Wind διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματά της κάτω από το... "ψυχολογικό όριο" των €100.

Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από το χώρο του E-Gaming και το περίπτερο της χορηγού εταιρείας του φέτος, της Wind. Ελπίζουμε - έστω κι αν αυτές τις μέρες δεν φαντάζει πολύ πιθανό - το 2012 το τμήμα αυτό της έκθεσης να είναι ακόμη μεγαλύτερο και η ίδια η ΔΕΘ αναβαθμισμένη. Ίδωμεν!


Η Wind ήταν στη φετινή ΔΕΘ η χορηγός του χώρου ηλεκτρονικής διασκέδασης - σαφώς επιτυχημένη επιλογή αν σκεφτεί κανείς πως ήταν ο χώρος με τη μεγαλύτερη προσέλευση σε όλο το εκθεσιακό



Για τα games και την ψηφιακή διασκέδαση εν γένει έδειξαν ενδιαφέρον άνθρωποι όλων των ηλικιών - ναι, ναι, κι εκείνοι οι γονείς που πήγαν "για τα παιδιά, μωρέ!" (εχμ...)



Το Kinect της Microsoft για το Xbox 360 τράβηξε, όπως συμβαίνει σε όλες σχεδόν τις εκθέσεις, τα βλέμματα με τα διάφορα games του.



Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Το πασίγνωστο... Pro στη νέα του έκδοση ήταν από τα πιο δημοφιλή "στέκια" του χώρου E-Gaming.



Οι προσωπικοί υπολογιστές, άλλοτε οι απόλυτοι κυρίαρχοι στα παιχνίδια κάθε είδους, εστίασαν κυρίως στα online και social games.



Ο μεγάλος αντίπαλος του Call of Duty φέτος, το Battlefield 3, ήταν παρόν και... ετοιμοπόλεμο



To περίπτερο της Wind δεν είχε να επιδείξει μόνο ενδιαφέροντα smartphones ή tablet, αλλά και πολύ όμορφες παρουσίες. Ως είθισται!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ