COSMOTE, mobile Internet, κλήρωση: κέρδισε ένα Samsung Galaxy A5 (2016)!

Το πανέμορφο, πάνοπλο κινητό της κορεάτικης εταιρείας που "τρέχει" σε ταχύτητες 4G+, για έναν τυχερό ή τυχερή

Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο γεγονός ότι το μέλλον της πρόσβασης σε οποιαδήποτε πληροφορία είναι μεγέθους... τσέπης: ένα πολύ καλό smartphone με πολύ γρήγορη πρόσβαση στο Internet είναι ό,τι χρειάζεται και θα χρειάζεται οποιοσδήποτε προκειμένου να έχει μερικά "tap" μακριά. Ένας τυχερός φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital, ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να... περιμένει πολύ για να αποκτήσει αυτήν την δυνατότητα, καθώς η COSMOTE θα του/της προσφέρει ακριβώς αυτό: ένα top κινητό της Samsung, εξοπλισμένο κατάλληλα ώστε να αξιοποιεί τις πολύ υψηλές ταχύτητες σύνδεσης 4G+ που προσφέρονται στο δίκτυό της!

Αναφερόμαστε στο Samsung Galaxy A5 (2016), το... θεωρητικά "μέσης" μεν κατηγορίας smartphone της κορεάτικης εταιρείας που κατορθώνει να διατηρήσει μία σειρά από χαρακτηριστικά που συναντά κανείς στα κορυφαία της Galaxy S, αλλά σε σαφώς περισσότερο προσιτή τιμή. Το Α5 προσφέρει μεταλλικό περίβλημα ενιαίας κατασκευής (unibody), τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB μνήμης λειτουργίας, κύρια κάμερα στα 13 Megapixel και δευτερεύουσα στα 5 Megapixel και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο μέσω καρτών μνήμης microSD. Είναι λεπτό, ελαφρύ, με μεγάλη οθόνη 5 ιντσών και... το κυριότερο: συνδέεται στο Internet σε ταχύτητες 4G+ (λήψη δεδομένων έως και 300 Mbps) μέσω εξελιγμένων δικτύων κινητής τηλεφωνίας όπως το κορυφαίο στην ελληνική αγορά, αυτό της COSMOTE.

Αυτό το smartphone προσφέρει η COSMOTE μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital για να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Η κλήρωση της COSMOTE για το Samsung Galaxy A5 (2106) θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 5/4. O νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Τετάρτη 6/4. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ