COSMOTE Books: κέρδισε βιβλία, διάβασέ τα σε νέο κινητό!

Κλήρωση για e-books αξίας €45 και ένα Alcatel One Touch Pop 3, για έναν τυχερό ή τυχερή

Τα παραδοσιακά, χάρτινα βιβλία διατηρούν μία γοητεία στο μυαλό πολλών από μας, ναι. Δεν χωρά ωστόσο αμφιβολία στο γεγονός ότι η ευκολία χρήσης των ηλεκτρονικών βιβλίων, οι χαμηλότερες τιμές τους και οι πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρουν είναι στοιχεία περισσότερο... "ευθυγραμμισμένα" με τον ρυθμό ζωής και τις συνθήκες του σήμερα. Πρόκειται για κάτι που μπορεί με ευκολία να διαπιστώσει οποιοσδήποτε με μία επίσκεψη στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο της χώρας μας, το COSMOTE Books: σε αυτό μπορεί να βρει κανείς πιο πολλά από 1.000.000 ξενόγλωσσα και πάνω από 7.000 ελληνικά βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (αλλά περισσότερα από 5.000.000 συνολικά περιλαμβάνοντας και τα παραδοσιακά), τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν ιδανικά μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader. Αυτή προσφέρεται για συσκευές iOS και Android (κινητά και tablets) και κάνει την διαχείριση της προσωπικής διαχείρισης της ψηφιακής βιβλιοθήκης του χρήστη ευκολότερη από ποτέ.

Στο πλαίσιο της προώθησης των ηλεκτρονικών βιβλίων στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, το COSMOTE Books προσφέρει με την παρούσα κλήρωση ως δώρο κουπόνια αξίας €45 - με αυτόν τον τρόπο ένας τυχερός φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital μπορεί να αποκτήσει τα βιβλία που τον/την ενδιαφέρουν, εντελώς δωρεάν. Η κλήρωση αυτή όμως προχωρά και... ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας παράλληλα στον τυχερό νικητή ή νικήτρια ένα Alcatel One Touch Pop 3. Πρόκειται για ένα πληρέστατο smartphone που όχι μόνο προσφέρει όλα όσα περιμένει κανείς εν έτει 2016 από μία συσκευή βασισμένη σε Android, αλλά και δύο πολύ σημαντικά στοιχεία: μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, καθώς και πρόσβαση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G της COSMOTE σε πολύ υψηλές ταχύτητες, ώστε η ανάγνωση και η λήψη των ηλεκτρονικών βιβλίων του COSMOTE Books να γίνεται σε αυτό άνετα και πάρα, πάρα πολύ γρήγορα!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital για να λάβουν μέρος στην κλήρωση αυτή είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Η κλήρωση του COSMOTE Books θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 5/4. O νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Τετάρτη 6/4. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ