Αθηνόραμα Digital, έκδοση 3.0

Ανανέωση εν όψει φθινοπώρου, καλύτερο από ποτέ

Το τελευταίο τετράμηνο κάθε χρονιάς είναι αυτό που, παραδοσιακά στην αγορά της τεχνολογίας, επιφυλάσσει τις πιο πολλές εκπλήξεις και το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον - και το Αθηνόραμα Digital, πλησιάζοντας πια στα πέμπτα του γενέθλια το Σεπτέμβρη, ετοιμάζεται να υποδεχθεί αυτούς τους 4 μήνες του 2014 καλύτερο από ποτέ. Ολοκαίνουργιος σχεδιασμός, βελτιωμένη παρουσίαση της ύλης του, μεγαλύτερη ταχύτητα στην προβολή των σελίδων του, συμβατότητα με ευρεία γκάμα συσκευών χαρακτηρίζουν την έκδοση... v3.0 του Αθηνόραμα Digital που ετοιμάζουμε εδώ και καιρό. Την ανανεωμένη έκδοση που μπορούμε επιτέλους να μοιραστούμε μαζί σας!

Το νέο Αθηνόραμα Digital ακολουθεί τις "επιταγές" του σύγχρονου design, όπως αυτό έχει επηρεαστεί από ολοφάνερες αλλαγές στις συνήθειες των χρηστών του Web τα τελευταία χρόνια. Είναι τεχνολογίας responsive (προσαρμόζει τον τρόπο προβολής των σελίδων του αναλόγως με την οθόνη της συσκευής στην οποία προβάλλεται), έτσι ώστε να προσφέρει αυξημένη ευχρηστία και εύκολη ανάγνωση της ύλης του σε προσωπικούς υπολογιστές όλων των ειδών, tablets, smartphones, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές. Το νέο Αθηνόραμα Digital δίνει περισσότερη έμφαση στο συνοδευτικό εικαστικό των άρθρων (μεγαλύτερες και πιο πολλές συνοδευτικές φωτογραφίες), ενώ σε όλα του τα βασικά στοιχεία αξιοποιεί οθόνες ιδιοτήτων Retina ή και υψηλότερες αναλύσεις. Ο νέος του σχεδιασμός, άλλωστε, βοηθά πολύ στην αξιοποίηση του περιεχομένου του με οθόνες αφής, ακόμη και μικρής διαγωνίου.

Όπως και η προηγούμενη έκδοση του Αθηνόραμα Digital, βέβαια, έτσι και αυτή προσφέρει τη δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων, την παραπομπή τους στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως τα Facebook ή Twitter (και πλέον το Google+), την παρακολούθηση της ροής δημοσίευσής τους μέσω RSS, αλλά και τις... τυπικές πια λειτουργίες της εκτύπωσης κι αποστολής άρθρων με e-mail. Παρούσα και η δυνατότητα αυξομείωσης του μεγέθους των χαρακτήρων στα άρθρα, ώστε να διευκολύνεται περαιτέρω η ανάγνωση των κειμένων ακόμη και σε "ειδικές" συνθήκες.

Καθώς όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του ευρύτερου κοινού ενδιαφέρεται για την καταναλωτική τεχνολογία, την ηλεκτρονική διασκέδαση και κάθε τους κοινό στοιχείο - και καθώς μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που ακολουθούσαν παραδοσιακά το Aθηνόραμα Digital, αποκτά όλο και μεγαλύτερων δυνατοτήτων συσκευές - είμαστε πεπεισμένοι ότι πιο πολλοί επισκέπτες από ποτέ θα είναι σε θέση από σήμερα να αξιοποιήσουν την πρωτογενή και έγκυρη δημοσιογραφική ύλη που προσφέρουμε. Η γνώμη του κοινού αυτού παραμένει φυσικά όχι μόνο ευπρόσδεκτη, αλλά πολύτιμη για μας: είναι (και) αυτή που μάς ώθησε στην αναβάθμιση και στις συγκεκριμένες βελτιώσεις που χαρακτηρίζουν το καινούργιο Aθηνόραμα Digital. Περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας και για την νέα αυτή έκδοσή του, όπως πάντοτε, με ανυπομονησία!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ