Apple: απόψε... τα σπουδαία

Απόψε η ίσως η πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου της τα τελευταία χρόνια, καλύπτουμε live

Με το Web να έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια ο αδιαμφισβήτητος... καταστροφέας των εκπλήξεων όσον αφορά στις αποκαλύψεις προϊόντων τεχνολογίας, η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά εύκολο να κρατά κανείς κυνική στάση απέναντι στις σχετικές συνεντεύξεις Τύπου. Η Apple, δε, η οποία κάθε χρόνο αποκαλύπτει προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρονται εκατομμύρια καταναλωτές, παρά τις... βαρύγδουπες δηλώσεις της για "καταστολή" των διαρροών στοιχείων που αφορούν στα προϊόντα αυτά πριν παρουσιαστούν, δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο ούτε στο ελάχιστο. Πλειάδα άρθρων, κάθε χρόνο, "συνθέτουν το παζλ" των επόμενων iPhone, iPad, Mac κλπ. με αρκετή ακρίβεια ώστε εν τέλει στις συνεντεύξεις Τύπου της αμερικανικής εταιρείας να περιμένουμε απλώς... επιβεβαίωση των όσων γνωρίζουμε ήδη και όχι να εκπλαγούμε, πρακτικά, για ο,τιδήποτε.

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου της, ωστόσο, που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, είναι η πρώτη μετά από πάρα, πάρα πολύ καιρό για την οποία αισθανόμαστε γνήσιο ενδιαφέρον. Ενθουσιασμό σχεδόν. Έχουμε αναλύσει σε ξεχωριστό άρθρο τί περιμένουμε από αυτήν την εκδήλωση - και όλα όσα έχουν δημοσιευθεί σε Δικτυακά μέσα ενημέρωσης απ' όλο τον κόσμο στο μεσοδιάστημα συγκλίνουν προς την ίδια κατεύθυνση: είναι εξαιρετικά πιθανό να αποκαλυφθούν όχι μόνο νέα iPhone σειράς "S" που δεν είναι απλώς εξελικτικά σε σχέση με τους προκατόχους τους, αλλά και νέο μοντέλο Apple TV με τη δυναμική να "ανατρέψει ισορροπίες" της ψηφιακής διασκέδασης στο σαλόνι, καθώς και το πολυσυζητημένο iPad Pro που επίσης - σε συγκεκριμένα σενάρια χρήσης - μπορεί να αλλάξει τη γεωγραφία της αγοράς των tablet παγκοσμίως.

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια λοιπόν (η τελευταία φορά ήταν το Σεπτέμβρη του 2012 με την παρουσίαση του iPhone 5) θα καλύψουμε σε πραγματικό χρόνο την εκδήλωση της Apple που θα λάβει χώρα στο Bill Graham Civic Auditorium του San Fransisco μέσω... livetweeting, από το επίσημο account του Αθηνόραμα Digital στο Twitter. Εκεί θα μεταφέρουμε "δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο" τί ισχύει πραγματικά από όλες αυτές τις... αμέτρητες φήμες που κυκλοφορούν στο Web τις τελευταίες εβδομάδες - η αγαπημένη μας απίθανη είναι αυτή για τα games της... Nintendo στο Apple TV - για τα νέα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας, σχολιάζοντας παράλληλα τα της εκδήλωσης αυτής καθ' αυτής. Εννοείται πως τις επόμενες ώρες θ' ακολουθήσει και η σχετική αρθρογραφία στις σελίδες του Αθηνόραμα Digital, με τις πρώτες εντυπώσεις και τα σχόλιά μας για τη δυναμική και τις προοπτικές των νέων προϊόντων. Ραντεβού στο επίσημο profile μας στο Twitter λίγο πριν τις 20.00 απόψε, λοιπόν. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ