6 Χρόνια Αθηνόραμα Digital: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κερδίζουν τα PS4 και τα smartphones των επετειακών μας κληρώσεων;

Ήταν η πιο μεγάλη κλήρωση που έχουμε οργανώσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά, μα... δικαιολογημένα: από την επετειακή μας των 6 χρόνων λειτουργίας, δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό! Η συμμετοχή του κοινού που αγαπά και ακολουθεί το Αθηνόραμα Digital αυτά τα 6 χρόνια ήταν μεγαλύτερη από ποτέ και, για πολλοστή φορά, μάς έκανε να ευχηθούμε να είχαμε πιο πολλά δώρα να δώσουμε. Χωρίς καθυστέρηση, λοιπόν, παραθέτουμε τους τυχερούς και τυχερές που κερδίζουν κάποιο από τα 8 δώρα της επετειακής μας κλήρωσης. Τα δώρα "μοιράστηκαν" ανάμεσα στο κοινό που συμμετέχει μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook και το κοινό που προτιμά να το κάνει με ονοματεπώνυμο και e-mail, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος (όπως άλλες χρονιές). Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Τα δύο PlayStation4 που συνοδεύονται από αντίτυπο του Metal Gear Solid V, προσφορά της Sony Computer Entertainment Europe, κερδίζουν οι Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου και Κατερίνα Βογιατζή (συμμετοχή με e-mail).

Τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα Huawei P8 Lite, προσφορά της αλυσίδας καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κερδίζουν οι Όλγα Πουλή, Κώστας Αρβανίτης (συμμετοχή με e-mail), Ηλίας Χατζηκωνσταντής και Μαριάννα Παπασταμάτη (συμμετοχή με e-mail).

Τα δύο κινητά τηλεφωνα Desire 510, τέλος, προσφορά της HTC Greece, κερδίζουν οι Μαρία Γαλάνη και Δημήτρης Σπηλιόπουλος (συμμετοχή με e-mail).

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε την Sony Computer Entertainment Europe, την ΗΤC Greece και την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που συνεργάστηκαν μαζί μας για την κλήρωση αυτή στο πλαίσιο των έκτων μας γενεθλίων, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτές. Οι νικητές και νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας οπωσδήποτε εντός 15 ημερών ώστε να συννενοηθούμε μαζί τους για την παραλαβή των δώρων τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, έχουμε ήδη προγραμματίσει νέα που ξεκινά αύριο... οπότε ευχόμαστε καλή επιτυχία σε εκείνην!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ