4 Χρόνια Αθηνόραμα Digital: Κληρώσεις!

Δώρα τεχνολογικά, για κάθε γούστο, περιμένουν 29 τυχερούς και τυχερές

Εννοείται πώς όπου είναι εφικτό να αποφεύγονται τα κλισέ, θα έπρεπε - είναι όμως... σχεδόν αδύνατο να μην παρατηρούμε κάθε χρόνο στα γενέθλια του Αθηνόραμα Digital το πόσο γρήγορα περνά ο καιρός στον κόσμο της τεχνολογίας. Κυριολεκτικά "σαν χθες" ο περυσινός Σεπτέμβρης των τρίτων μας γενεθλίων και οι 12 μήνες που μεσολάβησαν μάς βρίσκουν σε μία αγορά με άλλη μορφή: η υπερυψηλή ευκρίνεια δεν είναι πια στον ορίζοντα αλλά εδώ με πολλαπλές προτάσεις, τα PS4 και Xbox One δεν είναι ψίθυροι αλλά προϊόντα που μετρούν μήνες ως τα ράφια, τα superphones με Android δεν είναι συμπρωταγωνιστές αλλά απτή απειλή στο άλλοτε αδιαφιλονίκητο iPhone. Και εμείς "πατάμε" τα τέταρτα αυτά γενέθλια σε μία χώρα που ναι μεν συνεχίζει να ταλανίζεται από κρίση πολλών ειδών, όχι μόνο οικονομική, χωρίς ωστόσο να μένει (πολύ) πίσω στις εξελίξεις της τεχνολογίας που αλλάζουν τον κόσμο. Μικρό... success story από μόνο του.

Αρκετά με την... ενδοσκόπηση, ωστόσο! Στον ασταμάτητο ρυθμό και την εξέλιξη της τεχνολογίας οφείλουμε το γεγονός ότι συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την κάλυψη της αγοράς αυτής - και στο κοινό του Αθηνόραμα Digital το κίνητρο να συνεχίσουμε να το κάνουμε στο μέλλον. Γι' αυτό και, ταιριαστά, μόνο τεχνολογικά δώρα θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στο κοινό αυτό για να γιορτάσει μαζί μας τέσσερα χρόνια πορείας. Γενέθλιες κληρώσεις που στη λήξη τους θα βρουν όχι λιγότερους από 29 νικητές ή νικήτριες. Για να δούμε τί συγκεντρώσαμε αυτή τη φορά στη δωροκληρωτίδα, λοιπόν!

Το "αστέρι" των φετινών επετειακών μας κληρώσεων δεν είναι άλλο από το smartphone που θεωρούμε το συνολικά καλύτερο της φετινής χρονιάς - και δηλώνουμε ιδιαίτερα ευτυχείς που είμαστε σε θέση να το προσφέρουμε σε έναν υπερτυχερό ή υπερτυχερή. Πρόκειται για το One της HTC, το ομορφότερο κινητό τηλέφωνο με Android της αγοράς και ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα ανεξαρτήτως κατηγορίας, προσφορά της HTC Greece.

Το δώρο που θα προσφέρει κατά πάσα πιθανότητα τις περισσότερες ώρες ψυχαγωγίας στον τυχερό ή την τυχερή που θα το κερδίσει δεν είναι άλλο από το πληρέστερο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης για το σπίτι, το PlayStation3. Είναι μία προσφορά της Sony Hellas - στην έκδοσή του μάλιστα με σκληρό δίσκο των 500 GB και ένα αντίτυπο του ίσως καλύτερου video game για το σύστημα αυτό φέτος, του υπέροχου The Last of Us.

Για εκείνους και εκείνες, πάντως, που προτιμούν το gaming όχι στο σαλόνι αλλά... "εκεί έξω", η Sony Hellas προσφέρει και το καλύτερο φορητό της σύστημα γι' αυτό το σκοπό: ναι, αναφερόμαστε στο PlayStation Vita, στην έκδοση Wi-Fi και συνοδευόμενο από ένα αντίτυπο του FIFA 13.

Οι φίλοι και οι φίλες της ψηφιακής φωτογραφίας, από την άλλη πλευρά, θα εκτιμήσουν... σαφώς περισσότερο την Cybershot DSC-W370, την μικρή αλλά αξιοπρόσεκτη κάμερα που συλλαμβάνει φωτογραφίες των 16 Megapixel και video υψηλής ευκρίνειας, παραμένοντας... τσέπης!

Οι λάτρεις του ήχου, πάντως, δεν χρειάζεται να ανησυχούν: είναι και εκείνοι καλυμμένοι από τις Logitech και Sony. Η πρώτη προσφέρει τα πιθανώς ομορφότερα ηχεία γραφείου για χρήση με ασύρματες συσκευές Bluetooth, τα Z600, ενώ η δεύτερη δύο ζεύγη ποιοτικά ακουστικά, τα MDR-V55 και MDR-ZX300.

Το τμήμα εκείνο του κοινού του Αθηνόραμα Digital που περνά περισσότερες ώρες με τον υπολογιστή του, πάντως, θα εκτιμήσει δεόντως τα 5 πληκτρολόγια K310 που προσφέρει η Logitech (τα μόνα... αληθινά αδιάβροχα!), καθώς και το ίσως ομορφότερο ασύρματο mouse αυτή τη στιγμή για laptop, το Ultrathin Touch Mouse.

Συνολικά δεκαπέντε φίλοι ή φίλες, τέλος, που αγαπούν το gaming και τα PlayStation θα μοιραστούν πέντε αντίτυπα του The Last of Us για PlayStation3, πέντε αντίτυπα του Killzone: Mercenary για PS Vita, καθώς και πέντε αντίτυπα του God of War Ascension για PlayStation3.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις γενέθλιες κληρώσεις μας, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε αυτές και όλες τις άλλες μας κληρώσεις, αυτόματα. Εξαιτίας ενός αριθμού από μηνύματα, δε, που έχουμε λάβει τον τελευταίο καιρό με διαμαρτυρίες λόγω της επιλογής μας να διενεργούμε τις κληρώσεις μας μέσω Facebook, από τις γενέθλιες αυτές και για τις υπόλοιπες του έτους - θα είναι αρκετές - οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital θα μπορούν να λάβουν μέρος και μέσω e-mail, συμπληρώνοντας μόνο το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει βεβαίως να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο. Μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Οι γενέθλιες κληρώσεις μας θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 6/10 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 7/10. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ