3 χρόνια Αθηνόραμα Digital: Κληρώσεις!

Τριαντατρία + τρία δώρα για ισάριθμους τυχερούς και τυχερές

Στο χώρο της τεχνολογίας; Τρία χρόνια είναι μια μικρή αιωνιότητα. Στο σκηνικό της ελληνικής αγοράς; Μια διαδρομή, αν μη τί άλλο, ενδεικτική. Στο πλαίσιο της οικονομικής... περιπέτειας - για να το θέσουμε κομψά - στην οποία έχει εμπλακεί η χώρα από το 2009; Τρία χρόνια μόνο τυχαία δεν μπορούν να είναι. Σε κάθε περίπτωση, 3 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει αυτές τις ημέρες το Αθηνόραμα Digital, το τμήμα του Αθηνόραμα.gr που εστιάζει στις νέες τεχνολογίες και τη σύγχρονη ψηφιακή διασκέδαση.

Τα... "σαν χθες μάς φαίνεται" και "πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός" είναι κλισέ που δεν αποφεύγονται, υπάρχουν όμως άλλα "ορόσημα" στην αγορά του home entertainment που "μιλούν από μόνα τους". Όταν ξεκινήσαμε, το Σεπτέμβρη του 2009, η εικόνα 3D ήταν κάτι απλώς αξιοπερίεργο που περιμέναμε να δούμε στο Avatar του Δεκέμβρη, ο κόσμος δεν ασχολούνταν με τα tablet γιατί δεν είχε ακόμη "ακουστεί" καν το iPad, το Android παρέμενε στις παιδικές ασθένειες της μόλις δεύτερης έκδοσής του και για Microsoft Kinect ή PlayStation Move, ούτε... ψίθυρος. Ε, ναι. Πέρασε όντως καιρός από τότε!

Τρίτα γενέθλια, λοιπόν, και επειδή καλύτερος τρόπος να ευχαριστήσουμε το κοινό μας δεν υπάρχει... κληρώσεις! Επτά στον αριθμό (γιατί είναι... γούρικος!), με δώρα κάθε είδους, για 36 τυχερούς ή τυχερές. Έχουμε και λέμε!

Η Sony Hellas προσφέρει μία από τις πλέον... ποθητές συσκευές του 2012, το κορυφαίο στην κατηγορία του PlayStation Vita (στην έκδοση Wi-Fi), για δύο τυχερούς ή τυχερές.

Η HTC Greece προσφέρει το νεότερο smartphone της με Android 4.0, το μουσικό αλλά σε όλα του πλήρες HTC Desire X, επίσης για δύο τυχερούς ή τυχερές.

Η Logitech Greece προσφέρει στους κατόχους iPad τέσσερα περιφερειακά πληκτρολόγια για το tablet της Apple: δύο Solar Keyboard Folio και δύο Ultrathin Keyboard Cover.

H Μicrosoft Hellas προσφέρει ένα σετ πληκτρολογίου/mouse από την νέα της σειρά, σχεδιασμένη για Windows 8: ένα Wedge Mobile Keyboard και ένα Wedge Touch Mouse.

Η Kingston Technology προσφέρει 10 USB Flash drives, τα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν τα δεδομένα του χρήστη DataTraveler Locker+ G2 (στη χωρ/τητα των 4GB).

H Panda Security Hellas προσφέρει 10 ολοκληρωμένα πακέτα Δικτυακής Προστασίας Panta Internet Security, στην ολοκαίνουργια έκδοση 2013.

Η Logitech Greece προσφέρει, τέλος, σε 7 PC gamers το πλέον εμπορικά επιτυχημένο της mouse γι' αυτούς: το δημοφιλές σε... όλα τα Internet Cafe της υφηλίου, θρυλικό MX518!

Όπως σε όλες τις κληρώσεις μας, έτσι και στην επετειακή το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να συμμετάσχουν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 7/10 και οι νικητές ή νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 8/10. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ