Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο «α» ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

Ο Κασκαντέρ

Φρέσκος από την εκκωφαντική επιτυχία της "Barbie", ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμος για την επόμενη κινηματογραφική αποστολή του.

Όπως προδίδει ο τίτλος, στο "Κασκαντέρ" υποδύεται έναν επαγγελματία stunt man ο οποίος ανατινάζεται, τρακάρει, τον πυροβολούν και τον ρίχνουν από παράθυρα για να κερδίζει το μεροκάματό του. Πλέον όμως, έχοντας επιβιώσει από ένα επικίνδυνο ατύχημα που παραλίγο να του στερήσει την καριέρα, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ.

Ο Κασκαντέρ 2

Έπειτα, αξίζει να σημειωθεί πως στο "Κασκαντέρ" πρωταγωνιστεί επίσης η Έμιλι Μπλαντ ("Οπενχάιμερ"), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο ανανεωτής των action movies (και πρώην stunt man!) Ντέιβιντ Λιτς ("Atomic Blonde", "Deadpool 2"). Στο αποκλειστικό featurette που εξασφάλισε το "α", οι συντελεστές της ταινίας μιλούν για τα παρασκήνια της περιπέτειας που προσφέρει εκτός από δράση και γερές δόσεις χιούμορ.

Ο "Κασκαντέρ" κυκλοφορεί 6 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Δείτε το featurette του "Κασκαντέρ" εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/05/2024

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.

The Big Father

Απίστευτα αδέξια και σκανδαλωδώς αφελής κοινωνική σάτιρα, στην οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσεις τα ηθελημένα από τα ακούσια αστεία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9/5

Η επιστροφή ενός επικού franchise και ένα διχαστικό arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι αξέχαστοι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου στο σινεμά

Αποχαιρετούμε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.