Οι ταινίες που αξίζει να δείτε απόψε στην TV

Χολυγουντιανή περιπέτεια, βιογραφία ή σπουδαίοι πρωταγωνιστές; Το πρόγραμμα της Τρίτης 13/8 έχει κάτι απ' όλα.

Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς ρίχνουν κυβερνήσεις στο «The Post»

Το άλογο των ονείρων

Με πολύ λίγα χρήματα και χωρίς εμπειρία, η Ζαν πείθει τους γείτονές της να συνεισφέρουν τα πενιχρά τους έσοδα για να βοηθήσουν στην ανατροφή του αλόγου Ντριμ, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την ελίτ των ιπποδρομιών. Πρόκειται για μια ταινία του 2021, εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του αλόγου ιπποδρομιών που εκτρέφει η πωλήτρια μιας μικρής ουαλικής πόλης, Ζαν Βόουκς. Αγγλική ταινία του Όρος Λιν, με τους Τόνι Κολέτ, Όουεν Τηλ, Ντέμιαν Λούις. 

Το άλογο των ονείρων

Θα προβληθεί στην ΕΡΤ2 στις 21:00

Κινηματογράφος Majestic

Το 1951 ένας σεναριογράφος του Χόλιγουντ, που κινδυνεύει να μπει στη μαύρη λίστα, χάνει τη μνήμη του σε τροχαίο ατύχημα και περισώζεται από τους κατοίκους μιας κωμόπολης, οι οποίοι τον εκλαμβάνουν ως το γιο του ιδιοκτήτη του κινηματογράφου "Majestic", ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που θεωρείται αγνοούμενος από το 1944. Είναι μια αμερικανική κοινωνική ταινία του 2001 σε σκηνοθεσία του Φρανκ Ντάραμποντ, με ηθοποιούς τους Τζιμ Κάρεϊ, Μάρτιν Λαντάου, Λόρι Χόλντεν, Αμάντα Ντέντμερ. 

Κινηματογράφος Majestic

Θα προβληθεί στο Open στις 21:00

The Post: Απαγορευμένα μυστικά 

Το 1971 η εκδότρια της οικονομικά στριμωγμένης "Washington Post" πρέπει να αποφασίσει αν θα δημοσιεύσει μια απόρρητη κυβερνητική έκθεση πάνω στον πόλεμο του Βιετνάμ, ρισκάροντας έτσι το μέλλον της εφημερίδας της. Μια ταινία του 2018 στη κατηγορία του πολιτικού θρίλερ, σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και με ηθοποιούς τους Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς, Τρέισι Λετς, Σάρα Πόλσον, Μπομπ Όντενκερκ. 

The Post: Απαγορευμένα Μυστικά

Θα προβληθεί στο STAR στις 21:45

Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία 

Έχοντας μετατραπεί σε φυγάδες, η Τρις και ο Τέσσερα προσπαθούν να μείνουν κρυμμένοι, οργανώνοντας τον τρόπο αντίδρασής τους στην εξουσία της Τζανίν. Έχοντας όμως πάρει στα χέρια της ένα κουτί με σημαντικότατες, απόκρυφες πληροφορίες, εκείνη εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να τους συλλάβει και μέσω αυτών να αποκωδικοποιήσει το μήνυμά του. Αμερικανική περιπέτεια του 2015 με σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ Σβέντκε και ηθοποιούς τους Σάιλιν Γούντλι, Τέο Τζέιμς, Κέιτ Γουίνσλετ.

Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία

Θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ στις 00:00

Μέσα στον Κυκλώνα 

Η πόλη Σίλβερστον δέχεται την επίθεση μιας σειράς γιγαντιαίων κυκλώνων, με τους κατοίκους της να προσπαθούν απελπισμένα να βρουν ασφαλές καταφύγιο και τους κυνηγούς καταιγίδων να αναζητούν το πλάνο που θα τους κάνει διάσημους. Ταινία καταστροφής - περιπέτεια του 2014, σε σκηνοθεσία του Στίβεν Κουέιλ και με ηθοποιούς τους Ρίτσαρντ Άρμιτατζ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Ματ Γουόλς. 

Μέσα στον Κυκλώνα

Θα προβληθεί στον OPEN στις 01:15

Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από το δειλό Ρόμπερτ Φορντ  

Το 1881, ο 34χρονος Τζέσε Τζέιμς είναι ένας διάσημος, επικυρηγμένος έναντι υψηλής αμοιβής παράνομος. Ο νεαρός θαυμαστής του Ρόμπερτ Φορντ καταφέρνει να γίνει μέλος της συμμορίας του, γρήγορα όμως θα νιώσει ότι το ίνδαλμά του τον υποτιμά και τον περιφρονεί. Αμερικανική ταινία σε είδος γουέστερν,του 2007. Σε σκηνοθεσία του Άντριου Ντομινίκ, με τους Μπραντ Πιτ, Κέισι Άφλεκ, Σαμ Ρόκγουελ, Σαμ Σέπαρντ. 

Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από το δειλό Ρόμπερτ Φορντ

Θα προβληθεί στο STAR στις 02:15

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 σειρές για να παραμείνουμε στο φίλαθλο πνεύμα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024" έφτασαν στο τέλος τους, αφού μας θύμισαν την ομορφιά, τις δυσκολίες και την αδρεναλίνη του αθλητισμού. Με αφορμή το μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ανατρέχουμε σε πέντε αθλητικές (με την ευρύτερη έννοια) τηλεοπτικές σειρές που θα μας κρατήσουν στο κλίμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
11/08/2024

"Heartstopper": Τι θα γίνει άραγε με τον Τσάρλι και τον Νικ στην 3η σεζόν;

Η 3η σεζόν της βρετανικής queer σειράς που βασίζεται στα πρωτότυπα κόμικ της δημιουργού Άλις Όσμαν, επιστρέφει στο Netflix πιο ανατρεπτική από ποτέ!

Το "It" θα (ξανά)στοιχειώνει πλέον και τη μικρή οθόνη

Κυκλοφόρησε το teaser της prequel σειράς του επιτυχημένου Αυτό.

"VIΠ Καλά Γεράματα": Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του ANT1

Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο σκέτη τρέλα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βογιατζάκη.

"Η Μαρία που έγινε Κάλλας": Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ1, με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα.

Πόσα ξέρετε για τις Φέι Ντάναγουεϊ και Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

Απολαύστε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ για τις ζωές των δύο ασύγκριτων πρωταγωνιστριών, αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Ραντεβού στο "Grand Hotel" του ΑΝΤ1: Δείτε τις μεταμορφώσεις των ηθοποιών

Η νέα σειρά σε σενάριο της Δήμητρας Τσόλκα και σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη έρχεται τον Σεπτέμβριο.