Πόσα ξέρετε για τις Φέι Ντάναγουεϊ και Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

Απολαύστε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ για τις ζωές των δύο ασύγκριτων πρωταγωνιστριών, αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Faye
     

Η ζωή της Φέι Ντάναγουεϊ και της Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ αποκλειστικά διαθέσιμα στο Vodafone TV. Οι ζωές της μοναδικής Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του ζωντανού θρύλου που ακούει στο όνομα Φέι Ντάναγουεϊ έρχονται αποκλειστικά στο Vodafone TV μέσα από δύο ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, παραγωγής HBO, που αναδεικνύουν την προσωπική και επαγγελματική πορεία δύο εμβληματικών προσώπων του Χόλυγουντ, που συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και σήμερα. 

Φέι Ντάναγουεϊ: Η αναγέννηση μιας θρυλικής σταρ

Η Φέι Ντάναγουεϊ, μια ηθοποιός που άφησε το δικό της στίγμα στο παγκόσμιο σινεμά, κάνει μια στάση αποκλειστικά στο Vodafone TV για να αφηγηθεί τη ζωή της. Το υπέροχο "Faye" σε σκηνοθεσία του Λορέν Μπουζερό παρουσιάστηκε στο φετινό πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές, κυρίως γιατί η ίδια η Ντάναγουεϊ αφήνει το κοινό να κρυφοκοιτάξει -με την ολόδική της άδεια- την ζωή, την καριέρα, τα όνειρα και τις απογοητεύσεις της. Από την Σάρον Στόουν μέχρι τον Μίκι Ρουρκ και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γκρέι, πρόσωπα και αφηγήσεις στήνουν το πορτρέτο ενός οσκαρικού θρύλου, που αναπολεί τις εποχές του "Bonnie & Clyde", του "Δικτύου", του "Chinatown" και του "Arizona Dream". 

Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Μια πηγή λάμψης που δεν έσβησε ποτέ

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, γνωστή για την αξεπέραστη ομορφιά και το μοναδικό ταλέντο της, καθιερώθηκε δικαίως ως μία από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών. Το ντοκιμαντέρ "Elizabeth Taylor: The Lost Tapes" της Νανέτ Μπούρσταιν, σε παραγωγή του ΗΒΟ εξερευνά τη ζωή της διάσημης ηθοποιού μέσα από αρχειακό υλικό που δημοσιεύεται για πρώτη φορά και χαρτογραφεί τον βίο και την πολιτεία ενός πραγματικού ειδώλου. Μέσα από "χαμένες" μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, ανέκδοτες φωτογραφίες, μαρτυρίες και με μια ενδελεχής καταγραφή γεγονότων, το "Elizabeth Taylor: The Lost Tapes" είναι ένα ανεκτίμητο ντοκουμέντο, που παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV από τις 5 Αυγούστου.

 

Σχετικά με το Vodafone TV

To Vodafone TV συνδυάζει μοναδικά και αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ, όντας "το σπίτι του ΗΒΟ στην Ελλάδα" και του καταλόγου του Disney+, των ταινιών της Warner σε Α’ Προβολή, αλλά και μοναδικών τίτλων της Viaplay σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, χαρίζοντας στιγμές σκανδιναβικού νουάρ. Παράλληλα, περιλαμβάνει μία σειρά ελληνικών ντοκιμαντέρ σε ειδικά αφιέρωματα, το περιεχόμενο του ERTflix app, και το "Milky Way”, την πρώτη τηλεοπτική δουλειά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου. Παράλληλα, όσοι νέοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν ανεξάρτητη συνδρομή Vodafone TV, ή οποιαδήποτε συνδρομή Triple Play, αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ΑΝΤ1+ για 12 μήνες. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Μαρία που έγινε Κάλλας": Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ1, με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/08/2024

Ραντεβού στο "Grand Hotel" του ΑΝΤ1: Δείτε τις μεταμορφώσεις των ηθοποιών

Η νέα σειρά σε σενάριο της Δήμητρας Τσόλκα και σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη έρχεται τον Σεπτέμβριο.

"The Last of Us": Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της 2ης σεζόν

Νέα πρόσωπα και αγαπημένους χαρακτήρες είδαμε στο trailer της σειράς επιβίωσης του HBO.

Αύγουστος με Vodafone TV: Όλες οι ταινίες και σειρές που μπορείτε να δείτε αυτόν τον μήνα

Δείτε όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες αλλά και αφιερώματα σε παλιότερα αγαπημένα shows και σειρές.

Ο Δημήτρης Λάλος έρχεται σε ρόλο "Τιμωρού" στη νέα σειρά του Alpha (τρέιλερ)

Το τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του Alpha με τίτλο "Τιμωρός" μόλις κυκλοφόρησε.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Αύγουστο

Βραβευμένες ταινίες, θρυλικοί σκηνοθέτες, διάσημοι πρωταγωνιστές, αλλά και αγαπημένες σειρές μάς περιμένουν στο ελληνικό streamer τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

"Το δίχτυ": Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας αστυνομικής σειράς με τους Θοδωρή Αθερίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Μια νέα σειρά με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν στους δέκτες μας.